jubileum actie

Beddenspeciaalzaak Ruwette bestaat 55 jaar en wij vieren dat met extra voordeel!

Onze webshop: Ontvang 15,5 % korting op het hele assortiment kortingscode RUWETTE55

Onze winkels: Ontvang bij elke aankoop een cadeautje oplopend tot EUR 2000,00

Voorwaarden zijn van toepassing.

 

 

- Bezoek onze winkel in Heerlen -

         - Bezoek onze winkel in Maastricht -

 

Telefoon:   045 - 571 73 24

E-mail:  info@ruwette.nl

Kuperus natuurlijke boxsprings
Kuperus: Hofleverancier van 100% natuurlijke bedden

Wat niet veel mensen weten is dat Kuperus hofleverancier is. De 100% natuurlijke boxsprings van Kuperus worden niet gemaakt in een fabriek maar in een klein atelier. Wij hebben gekozen voor Kuperus natuurlijke bedden vanwege de korte lijnen: alles is in feite mogelijk omdat het toch per bed gemaakt wordt: al zou je het bed met gouden knopen in het hoofdbord willen hebben, dat is allemaal geen probleem. Kortom wil je een echte bijzonder bed, kies dan voor Kuperus.

Meer over Kuperus

Mattsons natuurlijke boxsprings
Mattsons: Het oudste beddenmerk uit Zweden

Je zou het een pareltje kunnen noemen: de natuurlijke bedden van Mattsons. Al 5 generaties lang maken zij de allerbeste natuurlijke bedden zonder compromis. Het oudste beddenmerk van Zweden maakt alleen gebruik van de mooiste natuurlijke materialen om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Meer over Mattsons

ecolife
Ecolife: 100% natuurlijke & plantaardige boxsprings

Ecolife uit Zweden maakt 100% natuurlijke bedden zonder dierlijke materialen: o.a. katoen, bamboe, vlas en agave zijn de gebruikte materialen. De bedden hebben daarnaast een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Uiteraard is het bed helemaal naar wens samen te stellen in kleur, maat en soort stof.

Meer over EcoLife

vispring
Vi-Spring: Royal Family Slaapcomfort uit Engeland

Het Engelse merk Vi-spring maakt al meer dan 100 jaar misschien wel de beste bedden ter wereld. De pocketveren worden in eigen beheer gemaakt, de grondstoffen komen allemaal uit Engeland behalve het paardenhaar uit Zwitserland. Zij beleveren ook het Engels Koningshuis.

Meer over Vispring

 

dorbien beds
Dorbien bedden: heerlijke zachte Zweedse boxsprings

De natuurlijke boxsprings van het Zweedse merk Dorbien zijn heerlijk soepel. De topmatras van deze bedden zijn van natuurlatex om een zacht omhullend karakter aan het bed te geven. De rest van het bed bestaat uit oa. paardenhaar, wol, katoen, bamboe, vlas en speciale pocketveren pakketten voor een uitmuntend slaapcomfort. Er zijn vele stoffen en achterwanden mogelijk om er een persoonlijk geheel van te maken.

Meer over Dorbien