hastens zomeractie

Vier elke dag met onze vier nieuwe bedden

Hästens viert feest! Precies veertig jaar geleden adopteerde ’s werelds beste handgemaakte beddenproducent het iconische blauw-witte ruitjespatroon waar zij zo bekend om staan. En hoe vier je dat beter dan met de introductie van maar liefst vier nieuwe bedden: Herlewing, Eala, Maranga en een verfijnde 2000T. De look and feel van de bedden blijft onveranderd, maar dankzij de vernieuwde laag-op-laag techniek bieden de bedden nu nog betere support aan het lichaam voor een perfecte nachtrust.

Kom de bedden zelf ervaren in onze showroom en ontvang bij aankoop minimaal €1.000 voordeel!*. Dit is het juiste moment om de waarde van diepe slaap te ontdekken.

Bij Hästens is de waarde van diepe slaap al generaties lang een echte passie. Onze bedden worden door onze vaardige vakmensen handgemaakt in Zweden, van de beste natuurlijke materialen en zijn meer dan een product: ze zijn een investering voor het leven.

 

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar onze Hästens bedden? Kom proefliggen in een van onze winkels, Heerlen - Maastricht. Onze ervaren slaapadviseurs staan voor U klaar.

 

* Deze actie loopt tot en met 27 augustus 2018 en geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

4 artikel(en)

per pagina

1

4 artikel(en)

per pagina

1