hastens tribute

In september 2017 brengt Hästens de Special Edition "Tribute" uit, alléén verkrijgbaar in de herfst en winter van 2017. En dat met een zeer speciale prijs!

De Special Edition 2017 wordt standaard geleverd met de BJ dekmatras, gevuld met meerdere lagen van katoen, wol en paardenhaar. Het Tribute textiel is ook beschikbaar op onze hoofdeinden, bedrokken en basecovers.

De Hästens Tribute is te herkennen aan de rustige taupe kleur met grijstinten en off-white borduursels, de aluminium plaat, vierkante eiken poten met aluminium voet en licht afgeronde vormen.

hastens special edition

Special Edition "Tribute" 2017 van € 9.190,00 voor € 7.490,00*

  • Continentaal bed met een BJ dekmatras en een upgrade mogelijkheid naar de dekmatras: BJX Luxury.
  • Uniek "Tribute" Taupe-Check textiel in 100% katoen-jacquard; met taupe, grijstinten en off-white borduursels, aluminium plaatje aan het voeteinde en eikenhouten poten met aluminium voet op elke hoek.
  • Eventueel op maat gemaakt in elke gewenste lengte en breedte (max. 225 x 225 cm).
  • Verkrijgbaar in verschillende stevigheidsniveaus: zacht, medium of stevig. U kunt ook kiezen voor verschillende stevigheidsniveaus aan beide kanten van een bed dat minimaal 160 cm breed is.
  • Tevens verkrijgbaar in het Taupe-Check textiel: hoofdborden, bedrokken en basecovers (niet standaard inbegrepen).

Kom nu proefliggen in onze winkel in Heerlen of Maastricht en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

* Geldt voor de maat 180 x 200 met BJ Topdekmatras. Deze actie loopt t/m 31 december 2017. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.