tempur autumnsale

Tempur Autumn Sale

Stelt u zich eens voor dat u naar de beste nachtrust van uw leven zweeft. Geniet van een matras die aanvoelt alsof deze voor u is gemaakt. Ervaar de beste nachtrust ooit en voel u fitter, energieker en gezonder. Zo gaat u helemaal voorbereid de winter in! Ervaar het zelf en profiteer nu van het voordeel.

Kijk in onze webshop bij:

•  Matrassen
•  Kussens
•  Bedbodems
•  Beddengoed
•  Accessoires

Wat houdt de actie in?

Wilt u ook slapen op een matras en hoofdkussen die zich helemaal aanpassen aan uw wensen? Profiteer dan nu van de kortingen tijdens de TEMPUR® Autumn Sale. Koop nu een TEMPUR® matras en krijg een hoofdkussen naar keuze + een Classic dekbed helemaal GRATIS.

Naast de juiste ondersteuning van het lichaam en een optimaal comfort is ook de houding van uw hoofd en nek erg belangrijk. Een goed hoofdkussen is dus zeer waardevol. Daarnaast houdt een goed dekbed uw lichaam altijd op de juiste temperatuur.

Kortom met deze combinatie slaapt u binnenkort comfortabel met de juiste ondersteuning voor een optimale nachtrust.

Maak uw slaapcomfort helemaal compleet met een Zero G bedbodem. Nu tijdelijk de 2e Zero G bedbodem helemaal GRATIS!

Bestel uw producten online via onze webshop of kom langs in een van onze winkels.

 

tempur artikelen

De prijzen voor de Zero-G bedbodems zijn binnen onze webshop reeds verwerkt. Voor meer informatie over deze actie verzoeken we U telefonisch contact met ons op te nemen via 045 - 571 73 24 of een e-mail te sturen aan verkoop@ruwette.nl.

* Deze actie loopt t/m 29 oktober 2017. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.