tempur actie

Onze speciale Najaarsactie

Stelt u zich eens voor dat u naar de beste nachtrust van uw leven zweeft. Geniet van een matras die aanvoelt alsof deze voor u is gemaakt. Ervaar een heerlijke nachtrust en voel u fitter, energieker en gezonder. Zo gaat u helemaal voorbereid de winter in! Ervaar het zelf en profiteer nu van 25% voordeel op vele producten van Tempur.

Daarbij is de Tempur Sensation Elite nu door de Belgische en Nederlandse consument benoemd tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ in de categorie matrassen.

Via onafhankelijk onderzoek onder een panel van 20.000 consumenten, is de Sensation Elite beoordeeld op 4 criteria (aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en tevredenheid). Op basis van deze criteria is de Tempur Sensation Elite verkozen tot winnaar. Daarbij heeft de Sensation Elite de hoogste klanttevredenheid onder haar gebruikers.

Kijk in onze webshop bij:

•  Matrassen
•  Kussens
•  Bedbodems
•  Bedden

 

De kortingsprijzen zijn binnen onze webshop reeds verwerkt. Voor meer informatie over deze actie verzoeken we U telefonisch contact met ons op te nemen via 045 - 571 73 24 of een e-mail te sturen aan info@ruwette.nl.

* Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

9 artikel(en)

per pagina

1

9 artikel(en)

per pagina

1