auping essential

Tijdelijk € 400,- voordeel op uw Essential Bed*

Uw Essential bed is nu echt dichtbij. Nu van € 2.895,- voor € 2.495,-.

Deze prijs is gebaseerd op een Essential bed(omranding) 180 x 200 cm met houten hoofdbord en gecombineerd met 2 Inizio matrassen en 2 vlakke spiraalbodems. Zo bespaart U niet alleen geld, maar haalt U ook nog eens het best ventilerende bed van Nederland in huis. De Auping matrassen en spiraalbodems zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat U nog beter slaapt. Wij hebben altijd een matras die perfect bij U past!

Onze Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Eigenlijk rust je al uit als je ernaar kijkt.

Actievoorwaarden

  • Loopt van 03-05-2019 t/m 10-06-2019.
  • Geeft € 400,- voordeel op een (compleet) Essential bed vanaf 160cm inclusief hoofdbord en matrassen.
  • Is van toepassing in Nederland.
  • Is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
  • Geldt niet voor onze showroommodellen.
  • Is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor meer informatie over deze Auping actie bezoekt u een van onze winkels.

De € 400,- korting wordt automatisch berekent in uw winkelwagen zodra u de Essential ledikant + hoofdbord + spiraalbodem(s) + matras(sen) van Auping toevoegt.

* Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.