auping wintersale

Wintersale op onze meest duurzame producten

De wintermaanden zijn hét moment om je slaapkamer comfortabel en gezellig te maken. Dus ben je op zoek naar een lekker warm winterdekbed, nieuwe matras of een compleet bed? Kom langs in onze winkel (Heerlen - Maastricht) en profiteer van extra voordeel op het hele Auping assortiment.*

Essential Bed

De Auping Essential is een echt duurzaam ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen. De spiraalbodem is gemaakt van 100% recyclebaar staal, het hoofdbord is gemaakt van FSC- en PEFC hout en het aluminium dat gebruikt wordt voor de poten is al voor 98% gerecycled.

Auronde Bed

De Auronde is echt een designklassieker. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout en gaat daarom heel lang mee. Met restyle je Auronde kun je van jouw oude Auronde weer een nieuw bed maken.

Vivo Matras

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt aan het slaapcomfort. Je slaapt nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Vivo matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Maestro Matras

Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Slaap nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Maestro matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Dekbed 4 Seizoenen

Het Auping Comfort Synthetisch 4 seizoenen dekbed is gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels. Dit dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat en is minder belastend voor het milieu. Bovendien kun je dit dekbed gewoon wassen en is het anti-allergie.

Kussen Prestige

Het Auping Prestige Synthetisch hoofdkussen is gevuld met Suprelle© Fresh en Tencel© holle microvezels, bekroond met het EU Ecolabel. De zachte en veerkrachtige vezels zorgen voor goede ondersteuning, het comfort van dons en lage belasting voor het milieu.

* Deze actie loopt van 14 december 2018 t/m 3 februari 2019. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.