Auping bedden en matrassen

Auping bedden, matrassen en onderdelen

Geschiedenis van Auping

In 1888 werd een smid in Deventer genaamd Johannes Auping opgedragen door de directeur van het Sint Geertruiden Gasthuis een bed te ontwikkelen. In die periode werden bedden veel gemaakt van stro. De eis voor Johannes Auping was dat de bedden hygiënischer moesten worden. Auping bedenkt een bedbodem met gedraaide, in elkaar gevlochten ijzerdraden die in een ijzeren frame zijn gespannen. Johannes Auping heeft door dat zijn uitvinding een succes kan worden met industriële aanpak en ontwerp daarom machines die het kunnen produceren. Na 125 jaar is er niet veel veranderd: Aupings eerste fabriek staat nog steeds op dezelfde locatie en zij ontwikkelen nog steeds hun eigen productiemachines.

Waarom een Auping?

Al 125 jaar waakt Auping over uw nachtrust. In de fabrieken in Deventer maakt Auping bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten. Het vakmanschap van deze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. U kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat je de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

Hoe lang gaat een Auping matras mee?

Bij Auping adviseren ze zelf dat u om de 8 tot 10 jaar uw Auping matras vervangt. Een matras kan zijn stramheid verliezen, waardoor u niet meer lekker kunt slapen of liggen. De levensduur van Auping matras ligt wel aan hoe u het matras gebruikt en de samenstelling. Wanneer u bij wilt dragen aan de levensduur van uw Auping matras kunt u zorgen voor voldoende ventilatie. Dit doet u door bijvoorbeeld overdag of ‘s avonds uw raam op een kiertje te houden. 

Welke Auping bed is geschikt voor mij?

Om te beslissen welk Auping bed geschikt is voor u geven wij u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie. Met deze demonstratie lichten wij u in over alle mogelijkheden van onze Auping producten. Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze exclusieve Auping Showroom in Heerlen of Maastricht.

De voordelen van een Auping bed:

  • Waarborgen van kwaliteit

Bij Auping werken er vakmensen die iedere dag garant staan voor uw nachtrust. Zij hebben brede kennis en ervaring, waardoor er geproduceerd wordt op een hoog niveau van kwaliteit en comfort. Iedere spiraalbodem, bed en matras wordt door de specialisten van Auping vormgegeven en geproduceerd in Deventer, zodat u de beste nachtrust krijgt. 

  • Voortdurend getest

Alle producten worden op een duurzame wijze ontwikkelt, veilig voor milieu en mens. De duurzame aanpak wordt voortdurend getest bij Auping. Idem voor de kwaliteit van de producten. Auping stelt bij beiden testen hoge eisen.

  • Winnaar in meerdere prijzen en awards

Met titels zoals ‘Beste uit de test’, ‘meest betrouwbare merk’, en ‘goed industrieel ontwerp’ is Auping zeer trots op de gewonnen prijzen en awards. 

  • Garantie 

Auping biedt op de spiraalbodems 35 jaar garantie, bij matrassen 5 jaar, toppers 3 jaar en dekbedden en kussens hebben 2 jaar garantie.


Auping

Koninklijke Auping BV is een Nederlands bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Auping heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé slaapspecialist en marktleider in Nederland.

auping