Artikelen 1 tot 15 van 243 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

17

Artikelen 1 tot 15 van 243 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

17

Warm aan de voeten

Leuk om te zien en lekker warm aan de voeten. Onze badmatten geven uw badkamer meteen een luxe uitstraling. Wij hebben badmatten in verschillende maten, rond of vierkant, uni- of multicolor. Ieder merk gebruikt ook eigen materialen. Zo worden de badmatten van Abyss & Habidecor gemaakt van de allermooiste Egyptische katoen. Laat u inspireren door de kleurrijke dessins van het Italiaanse merk Missoni of kies voor de elegantie van Batex. Naast de standaard badmatten hebben wij ook een uitgebreid maatwerkprogramma. In principe is elke maat, kleur of dessin mogelijk. U kunt zelfs uw eigen badmat ontwerpen! Zo maakt u van uw badkamer een heus paradijs.

Uw badmat online bestellen?

Een nieuwe badmat bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. U mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Bellen of mailen mag ook.

Bijpassende handdoeken nodig?

Heeft u een leuke badmat uitgekozen? Bij veel van deze merken verkopen wij ook bijpassende handdoeken, zodat u een harmonieus geheel kunt creëren op de badkamer. En heeft u persoonlijk advies nodig, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.