1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

Kenmerken van de spiraalbodem

Bij een spiraalbodem zijn gedraaide, in elkaar gevlochten ijzerdraden in een metalen frame gespannen. De spiralen zijn in de breedte gespannen, zodat deze niet op een onnatuurlijke manier doorzakken. De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. De drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt. Een spiraalbodem heeft een lange levensduur waar u jarenlang plezier van heeft. De ventilatie van een spiraalbodem is uitstekend te noemen.

De beste spiraalbodem

Onze beste spiraalbodems zijn afkomstig van Koninklijke Auping B.V. Dit is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon allemaal 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.

Al 125 jaar waakt Auping over uw nachtrust. In de fabrieken in Deventer maakt Auping bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten. Het vakmanschap van deze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Je kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat je de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

Probeer het zelf

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van onze Auping producten en spiraalbodems in onze exclusieve Auping showroom in Heerlen of Maastricht.