5 artikel(en)

per pagina

1

5 artikel(en)

per pagina

1

Wat kenmerkt een boxspring bed?

De goede benaming voor een boxspring is eigenlijk een 'boxspring-combinatie'. Een boxspring is alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit:

  • een verende gestoffeerde bedbodem (met poten)
  • een matras
  • (eventueel) een topmatras

Door deze combinatie wordt het lichaam op een zeer aangename en comfortabele manier ondersteund. Ook is de gemiddelde hoogte van de boxspring hoger dan een matras op een andersoortige bedbodem. Onze boxsprings van de merken Hästens en Kuperus kenmerken zich doordat deze bedden met de hand worden vervaardigd uit enkel natuurlijke producten. Er worden geen synthetische materialen, zoals bijvoorbeeld schuimrubber, gebruikt. Hierdoor ventileren deze bedden optimaal en hebben ze dus een langere levensduur dan concurrerende boxsprings.

Online uw boxspring bed kopen

Al onze boxspring-modellen zijn via onze webshop te bestellen m.u.v. de merken Hästens en Kuperus. Bent u in één van deze merken geïnteresseerd dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen of te mailen naar onze verkoopafdeling.

Uiteraard mag u ook langskomen in een van onze winkels te Heerlen of Maastricht. Ons verkoop personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze. U kunt van ons altijd een eerlijk en passend advies verwachten.

Het onderhoud van boxsprings

Omdat de ene boxspring de ander niet is, is er geen universeel onderhoudsadvies. Afhankelijk van welke boxspring u wenst aan te schaffen zullen wij altijd passende uitleg geven over het onderhoud van uw boxspring. Zo weet u zeker dat u maximaal plezier haalt uit uw aankoop.