15 artikel(en)

per pagina

1

15 artikel(en)

per pagina

1

De verstelbare boxspring

Een boxspring combinatie bestaat uit:

  • een verende gestoffeerde bedbodem (met poten)
  • een matras
  • (eventueel) een topmatras.

Door deze combinatie wordt het lichaam op een zeer aangename en comfortabele manier ondersteund. De gemiddelde hoogte van een boxspring is hoger dan een matras op een andersoortige bedbodem. Onze collectie Hästens bedden kenmerkt zich doordat deze bedden met de hand worden vervaardigd uit enkel natuurlijke producten. Er worden dus geen synthetische materialen gebruikt. Hierdoor ventileren deze bedden optimaal en hebben ze een langere levensduur dan een boxspring van de concurrent.

Uitermate geschikt voor senioren

Een verstelbaar bed kan ook een prima hulpmiddel zijn voor senioren. Door de positie van het bed te veranderen kan het in- en uitstappen voor senioren worden vergemakkelijkt. Het aantal motoren speelt hierbij ook een rol. Dit varieert van 1- tot 4-motorige bedbodems, waarbij elk gedeelte afzonderlijk kan worden ingesteld.

Overweegt U de aankoop van een boxspring?

Al onze boxsprings zijn via onze webshop te bestellen m.u.v. de merken Hästens en Kuperus. Bent U wel in één van deze merken geïnteresseerd dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

U mag uiteraard ook langskomen in een van onze winkels te Heerlen of Maastricht. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt van ons altijd een eerlijk advies verwachten.