Artikelen 1 tot 15 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

5

Artikelen 1 tot 15 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

5

Wat kenmerkt een boxspring bed?

De goede benaming voor een boxspring is eigenlijk een 'boxspring-combinatie'. Een boxspring is alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit:

 • een verende gestoffeerde bedbodem (met poten)
 • een matras
 • (eventueel) een topmatras

Door deze combinatie wordt het lichaam op een zeer aangename en comfortabele manier ondersteund. Ook is de gemiddelde hoogte van de boxspring hoger dan een matras op een andersoortige bedbodem. Onze boxsprings van de merken Ecolife en Kuperus kenmerken zich doordat deze bedden met de hand worden vervaardigd uit enkel natuurlijke producten. Er worden geen synthetische materialen, zoals bijvoorbeeld schuimrubber, gebruikt. Hierdoor ventileren deze bedden optimaal en hebben ze dus een langere levensduur dan concurrerende boxsprings.

Online uw boxspring bed kopen

Het kopen en vergelijken van een boxspring is niet gemakkelijk. De kosten en prijzen verschillen per merk boxspring. Wat is een boxspring? Wat kost een goede boxspring? Wat is het voordeel van een boxspring? Wat is het verschil tussen een boxspring en een lattenbodem? De antwoorden op al deze vragen kunnen wij voor U beantwoorden. Het heeft te maken met de materialen, duurzaamheid, ervaringen, afmetingen, elektrische boxsprings en vele andere vragen.

Al onze boxspring-modellen zijn via onze webshop te bestellen m.u.v. de merken Vispring en Kuperus. Bent u in één van deze merken geïnteresseerd dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen of te mailen naar onze verkoopafdeling. Uiteraard mag u ook langskomen in een van onze winkels te Heerlen of Maastricht. Ons verkoop personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze. U kunt van ons altijd een eerlijk en passend advies verwachten.

Het onderhoud van boxsprings

Omdat de ene boxspring de ander niet is, is er geen universeel onderhoudsadvies. Afhankelijk van welke boxspring u wenst aan te schaffen zullen wij altijd passende uitleg geven over het onderhoud van uw boxspring. Zo weet u zeker dat u maximaal plezier haalt uit uw aankoop.

Boxspring maten

De maten boxsprings zijn gelijk aan die van ‘normale’ bedden. De meest voorkomende eenpersoons maat is 90x200 of 100x200. Na deze afmetingen volgt de twijfelaar boxspring met een 120x200 formaat. Een tweepersoons boxspring bed begint bij de maat 140x200, maar de maten boxspring 160x200 en 180x200 komen ook vaak voor. Daarnaast is het bij Ruwette mogelijk om afwijkende maten boxsprings te bestellen, waardoor u de lengte of breedte ook nog verder naar wens kunt aanmeten.