Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

2

Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

2

Kenmerken van de lattenbodem

Bij een lattenbodem bestaat de bedbodem uit een frame met daartussen de latten. Deze latten zijn beweeglijk en kantelbaar. Afhankelijke van het type lattenbodem kunnen er ook comfortzones worden ingesteld. De verstelbare en verende latten geven een optimale ondersteuning aan het lichaam. Door de matras direct op de latten te leggen, zonder tussenkomst van viltdoek, kan uw matras beter 'ademen'

De beste lattenbodem

Onze beste lattenbodems zijn afkomstig van het Zwitserse Swissflex. Voor deze lattenbodem wordt beukenhout gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.

De dikte van de latten voor elke lattenbodembreedte en elke lichaamszone is geoptimaliseerd op basis van Swissflex's onderzoeksresultaten. Zo wordt op zowel smalle als brede lattenbodems een even goed ligcomfort gewaarborgd. Het gebruikte beukenhout is stabieler en duurzamer dan het goedkopere berkenhout dat voor concurrerende producten wordt gebruikt.

Een aantal van de lattenbodemonderdelen wordt vervaardigd van hoogwaardige technische kunststof, bijvoorbeeld de gepatenteerde golflatten. Verschillende hardheidsgraden van de kunststof en de versterking door glasvezel maken het mogelijk om rekening te houden met de individuele lichaamsvorm en houding – een stevigere kunststof in de heupzone in combinatie met een zachtere kunststof in de schouderzone versterkt bijvoorbeeld het ergonomische effect.

Probeer het zelf

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van onze Swissflex producten en lattenbodems in onze exclusieve Swissflex-Studio in Heerlen of Maastricht.