Artikelen 1 tot 15 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

Artikelen 1 tot 15 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

Wat is een ledikant?

Een ledikant is hetzelfde als de bedombouw of bedomranding. Deze constructie dient te worden gecombineerd met een bedbodem(s) en matrassen voor een compleet slaapsysteem. Met een ledikant kunt u uw bed helemaal aanpassen aan de rest van uw slaapkamer. Het is tevens mogelijk om een extra hoge ledikant te bestellen die het in- en uitstappen comfortabeler maakt. Voor hulpbehoevende mensen zijn er ook speciale bedden met hulpmiddelen te verkrijgen zoals extra zijbeugels en handsteunen.

Ledikant voor jong en oud

De ledikanten van Ruwette.nl zijn zeer duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat u lange tijd plezier beleefd aan uw bed. Wij bieden een grote verscheidenheid van ledikanten aan. Ledikanten van verschillende merken, stijlen en maten. Iedereen, van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar ledikant naar keuze uit te zoeken. Onze merken zijn o.a. Auping, Swissflex en Tempur.

De Auping Auronde ledikant

Dit tijdloze bed is nog altijd even succesvol. Aan het ontwerp is sinds de introductie in 1973 dan ook weinig veranderd; het design met zijn herkenbare 'oog', ronde vormen en heldere lijnenspel is onveranderd gebleven.

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. Het bed is voor een groot deel met de hand vervaardigd. De Auping Auronde wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Eigentijds vakmanschap, dat voel én zie je.

Hoogwaardig en exclusief beddengoed

Uiteraard is niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van het bed zelf belangrijk, maar ook het beddengoed dat u ervoor gaat gebruiken moet hoge kwaliteit en een lange levensduur genieten. Uiteraard kunt u ook hiervoor uitstekend bij ons terecht. Kijk gerust eens rond in onze webwinkel bij beddengoed. Wellicht zit hier ook iets voor u bij. Plaats de producten die u leuk vindt simpelweg op uw verlanglijst zodat u kunt verder winkelen. Betalen gaat zeer eenvoudig en vertrouwd door middel van verschillende betalingsmogelijkheden (o.a. iDeal).