Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Verras uw gasten met een comfortabel logeerbed

Heeft u wel eens logés? Dan wilt u uw gast(en) een comfortabele slaapplaats aanbieden. Als u niet zo veel ruimte hebt, is een compact en opklapbaar logeerbed ideaal. Ook hebben wij het beste luchtbed ter wereld in onze collectie; Aerobed. Makkelijk, comfortabel en snel opgezet.

Al onze logeerbedden zijn compact en gemakkelijk op te bergen. Blijft er iemand bij u slapen? Dan klapt u het vouw- of wentelbed in een handomdraai open, maak het bed op en uw gast(en) kunnen heerlijk slapen. Op een compleet en comfortabel bed.

Logeerbed kopen

Sinds kort hebben wij ook een uitgebreide collectie slaapbanken van het Deense Innovation Living. Deze slaapbanken en -stoelen hebben een luxe uitstraling voor iedere ruimte in huis en zijn gemakkelijk te transformeren naar een comfortabel logeerbed. Uw gasten zullen versteld staan en zelf heeft U een heerlijke bank om op te zitten.

Als u van plan bent een logeerbed te gaan kopen, kom dan gerust eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze winkels in Heerlen of Maastricht. Hier vindt u alles op het gebied van slaapcomfort, voor uw gasten en voor uzelf! Denk hierbij aan boxspings, matrassen, complete ledikanten, logeerbedden en alles op het gebied van slaaptextiel. Onze medewerkers staan voor u klaar met een deskundig advies.

Het beste luchtbed ter wereld

De originele en beste kwaliteit luchtgevulde matrassen van marktleider Aerobed. Ze worden veel nagemaakt, maar niemand kan tippen aan de goede kwaliteit van Aerobed. Een exclusief gepatenteerde pomp en ventieltechnologie, de beste kwaliteit plastic en Quadra Coil™ met superfijne lasnaden zorgen ervoor dat Aerobed een handig en betrouwbaar logeerbed is met bovendien 2 jaar volledige fabrieksgarantie.