Stijlvolle dessins beddengoed en gemaakt van alleen de beste materialen

Wat is er nou lekkerder dan in een bed met fris beddengoed stappen? Ons comfortabele beddengoed is verkrijgbaar in allerlei stijlen, maten en materialen voor zowel één- als tweepersoonsbedden. In veel gevallen kunnen wij ook maatwerk leveren. Beddenspeciaalzaak Ruwette heeft een breed assortiment aan; dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, dekens, spreien, kussenslopen en moltons. Wij gebruiken hierbij alleen de beste merken die er op de markt zijn, zonder enige concessie.

Beddengoed voor in elke slaapkamer

Met een dekbedovertrek en een paar sierkussens of een plaid kunt u uw slaapkamer een hele andere uitstraling geven. Vaak hebben wij al beddengoed voor u gecombineerd om een harmonieus geheel te kunnen creëren. Bij veel dekbedovertrekken staan suggesties van bijpassende hoeslakens, spreien en/of sierkussens. Bekijk ook ons assortiment aan dekbedden en kussens.

Maak verrassende combinaties beddengoed met een hoeslaken

De keuze van een hoeslaken is net zo belangrijk voor de uitstraling van de slaapkamer als het bed en het dekbedovertrek. Op ieder bed kunt u verrassende combinaties leggen. U kunt kiezen voor tinten die op elkaar aansluiten of juist iets wat lekker contrasteert. Bij Ruwette.nl kunt u kiezen uit vele hoeslakens in allerlei kleuren, maten en materialen. Denk hierbij aan de keuze uit katoen, jersey, katoen-satijn, linnen, flanel en zijde. Ook in ons aanbod van hoeslakens is meestal een maatwerk oplossing beschikbaar.