3 artikel(en)

per pagina

1

3 artikel(en)

per pagina

1

Soorten matrasbeschermers

Er zijn meerdere manieren om uw matras optimaal de beschermen. Zo kunt u kiezen voor bescherming aan de bovenzijde van de matras d.m.v. een molton. Deze gaat meestal met elastieken om de punten van uw matras. Deze moltons zijn wasmachine wasbaar tot 60 graden. De onderzijde van de matras kunt u beschermen met een viltdek. Deze legt u tussen de bedbodem en de matras. Als u een matrasbeschermer of molton gaat kopen, is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Houd daarbij ook rekening met de dikte van de matras.

Uw oude matras, zo goed als nieuw

Is uw oude matras nog in goede conditie, maar de tijk is versleten of zitten er vlekken in? Dan kunt u uw matras nieuw leven inblazen met een matrasvernieuwer. Een matrasvernieuwer is een beschermende matrashoes die met behulp van de rits gemakkelijk om de matras gedaan kan worden. De hoes is tevens huisstofmijt vrij, Medicott behandeld en mag tot 95 graden gewassen worden.

Houd uw matras op zijn plaats

Schuift uw matras weg van de bedbodem? Dit komt vooral bij verstelbare bedden vaak voor. De matras heeft dan de neiging naar onder te schuiven. Herkent u dit probleem? Kies dan voor onze matrasbeschermer met anti-slip. Dit is een doorgestikt antislip matrasdek met uitstekende vochtregulerende eigenschappen, toepasbaar in ieder type bedbodem. Deze matrasbeschermer is aan de gehele onderzijde voorzien van vele onverslijtbare contactnopjes waardoor er een voortreffelijke antislipwerking ontstaat. Uw matras zal niet meer schuiven en dus optimaal worden beschermd.