Artikelen 1 tot 15 van 268 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

18

Artikelen 1 tot 15 van 268 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

18

Een kussen speciaal voor u

Of u nou een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent, bij Ruwette.nl hebben wij altijd een hoofdkussen dat bij u past. Al onze kussens hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Let bij het kopen van een nieuw kussen ook goed op de hoogte van het kussen. Wij hebben in ons assortiment hoge, middelhoge en lage kussens. Wanneer u eenmaal het perfecte hoofdkussen hebt gevonden, heeft u misschien ook een kussenmolton nodig. Hiermee houdt u uw kussen schoon en blijft het kussen in optimale conditie. Bekijk ook onze kussenslopen. We hebben diverse kussenslopen die zonder dekbedovertrek worden verkocht.

Een comfortabel dekbed kopen?

Of u het in bed nu graag warm of fris hebt, of de voorkeur geeft aan dons en veren, wol of synthetisch. We hebben het allemaal. Ons uitgebreide assortiment is daarbij ingedeeld naar warmteklasse. Op grond hiervan kunt u eenvoudig bepalen wat het beste bij u en bij het seizoen past. Voor een goede nachtrust is het kiezen van het juiste dekbed van groot belang. Kijk ook eens naar onze dekbedovertrekken en hoeslakens om uw slaapkamer wat extra kleur te geven.

Maak uw bed compleet met een deken

Wij hebben een breed assortiment aan dekens van eenvoudige zuivere scheerwol tot de allermooiste cashmere uit Iran. Er zijn vele kleuren en maten mogelijk; op verzoek is ook maatwerk mogelijk. Ook onze dekens zijn ingedeeld naar warmteklasse en zijn allemaal gemaakt van de beste materialen. Zo kunt u tijdens alle seizoenen vertrouwen op een heerlijke nachtrust.