10 artikel(en)

per pagina

1

10 artikel(en)

per pagina

1

Een dekbed voor elk seizoen

Onze collectie 4-seizoenen dekbedden bestaan uit 2 dekbedden die aan elkaar gemaakt zijn. Zo heeft u een apart deel voor de zomer en een apart deel in het voor- en najaar. Maak de twee delen aan elkaar vast en u hebt een ideaal dekbed voor de winter. Wij adviseren om altijd een dekbed van natuurlijke materialen te kiezen voor het beste slaapcomfort. Natuurlijke materialen 'ademen' beter en zorgen dus voor betere ventilatie en een aangenaam slaapklimaat. Zelfs een groot deel van onze donzen dekbedden zijn anti-allergisch, huismijt vrij en wasbaar!

Uw dekbed online bestellen?

Een nieuw 4-seizoenen dekbed bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. U mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Bellen of mailen mag ook.

Een nieuw dekbedovetrek nodig?

Wij hebben diverse soorten en maten dekbedovertrekken. Deze zijn allemaal gemaakt van de mooiste materialen en de beste kwaliteit. Zo hebben wij een uitgebreide collectie dekbedovertrekken van katoen-satijn, perkal-katoen en zijde. Wij verkopen o.a. Auping, McGregor, Christian Fischbacher, Schlossberg en Vandyck.