15 artikel(en)

per pagina

1

15 artikel(en)

per pagina

1

Een dekbed voor de warme dagen

Onze collectie zomerdekbedden hebben een geringe isolatiewaarde, ideaal voor warme zomers of voor mensen die het snel te warm hebben. De natuurlijke materialen als zijde en katoen zijn van nature lekker koel. Wilt u graag een lichtgewicht dekbed, dan kiest u het beste voor een donzen vulling. Wij adviseren om altijd een dekbed van natuurlijke materialen te kiezen voor het beste slaapcomfort. Natuurlijke materialen 'ademen' beter en zorgen dus voor betere ventilatie en een aangenaam slaapklimaat. Zelfs een groot deel van onze donzen dekbedden zijn anti-allergisch, huismijt vrij en wasbaar!

Uw zomerdekbed online bestellen?

Een nieuw zomerdekbed bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. U mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Bellen of mailen mag ook.

Een nieuw dekbedovetrek nodig?

Wij hebben diverse soorten en maten dekbedovertrekken. Deze zijn allemaal gemaakt van de mooiste materialen en de beste kwaliteit. Zo hebben wij een uitgebreide collectie dekbedovertrekken van katoen-satijn, perkal-katoen en zijde. Wij verkopen o.a. Auping, McGregor, Christian Fischbacher, Schlossberg en Vandyck.