Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Extra warmte nodig? Wij hebben de allerbeste dekens

Met een deken weet u zeker dat u het niet meer koud hoeft te hebben. Onze dekens bieden extra warmte en zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals: mohair, alpaca wol, lama wol, cashmere, kameelhaar, merinowol en scheerwol. Een deken geeft het volmaakte slaapcomfort en zorgt voor een gezond en droog slaapklimaat in elk seizoen. Samen met een laken is een deken een prettige toevoeging voor de koude nachten.

Een deken voor de warme zomernachten

Ze zijn licht, luchtig en koel. Erg fijn voor de warme nachten tijdens de zomer. Een zomerdeken is extreem licht en gemaakt van ademend materiaal waardoor een betere regulatie van de warmte ontstaat. Daarbij wordt vocht goed geabsorbeerd en bacteriën en geuren geremd.

Combineer uw deken met een laken

In combinatie met een laken heeft u nog meer plezier van uw deken. Bij Ruwette.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan lakens gemaakt van de mooiste materialen, zoals zijde, katoen-satijn en flanel. U kunt kiezen uit vele 'standaard' maten, maar maatwerk is in veel gevallen ook mogelijk. Neem in dat geval contact op met een van onze medewerkers.