Artikelen 1 tot 15 van 92 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

Artikelen 1 tot 15 van 92 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

De keuze voor een kussen is zeer persoonlijk

De juiste keuze van een kussen is afhankelijk van uw slaaphouding, uw BMI, uw bed en uw fysieke toestand. Of u nou een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent, bij Ruwette.nl hebben wij altijd een kussen dat bij u past. Al onze kussens hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Let bij het kopen van een nieuw kussen ook goed op de hoogte van het kussen. Wij hebben in ons assortiment hoge, middelhoge en lage kussens. Wanneer u eenmaal het perfecte hoofdkussen hebt gevonden, heeft u misschien ook een kussenmolton nodig. Hiermee houdt u uw kussen schoon en blijft het kussen in optimale conditie

Materiaal keuze van uw kussen

De materialen waarvan de kussens zijn gemaakt lopen uiteen van dons tot traagschuim en van latex tot wol. Wat het beste bij u past is sterk afhankelijk van uw slaaphouding en het soort bed dat u heeft. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek- of rugklachten en gaat jaren mee. Daarom is het erg belangrijk om te weten wat voor soort kussen het meest geschikt voor u is.

Persoonlijk advies nodig?

Een nieuw kussen bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. Bij twijfel mag u natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze verkopers hebben speciale methodes om voor u het juiste kussen te kiezen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.