Hästens bedden en matrassen

Hästens boxsprings en matrassen kopen met de beste ventilatie.

Boxsprings van Hastens worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke materialen. In andere merken zit namelijk schuim, latex en andere synthetische materialen die de warmte- en vochtregulatie tegenwerken. De voordelen van Hästens op een rij:

  • Best ventilerende bed: Hierdoor gaat alle overtollige warmte door het bed weg en daardoor slaapt U dieper!
  • Duurzaam: Alleen de beste materialen worden gebruikt waardoor het bed eigenlijk onverslijtbaar is. Het duurzame product gaat lang mee waardoor er niet steeds een nieuw product voor hoeft te worden gemaakt en er dus ook geen beroep hoeft te worden gedaan op grondstoffen die uit de natuur komen en beperkt voorradig zijn. Het produkt is daarnaast ook mensvriendelijk gemaakt (geen kinderarbeid of arbeid onder mens onterende omstandigheden). 
  • Europees product (Zweden): met het maken van dit product wordt voldaan aan de aller strengste normen op het gebied alle wetten en normeringen.
  • 25 jaar garantie: U heeft 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.
  • Geen giftige stoffen: Schuimen, latex, lijmen en andere synthetische middelen bevatten allerlei giftige dampen die tijden het gebruik vrij kunnen komen. 

 Wellicht dat U nu beter begrijpt waarom het vergelijken met een ander bed de moeit waard is. De kosten en prijzen zijn anders, maar het verschil tussen een Hastens en een ander merk is ook enorm groot. Kwaliteit en duurzaamheid staat voorop waardoor Uw voordeel groot is en op de lange termijn het bed zelfs goedkoper is dan vele andere merken met zogenaamde aanbiedingen, actie, sale en kortingen.

hastens


Door het gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen en de totale constructie is Hästens het best ventilerende bed ter wereld! Andere merken gebruiken mindere kwaliteit materialen en/of synthetische materialen waardoor de ventilatie door de veroudering geblokkeerd wordt. Een Hästens bed wordt in de loop der tijd steeds beter.

hastens