Hästens Platinum (Special Edition) - Exclusief verkrijgbaar t/m 29 april 2018

hastens platinum

In maart 2018 brengt Hästens de Special Edition "Platinum" uit, alléén verkrijgbaar in het voorjaar van 2018. En dat met een zeer speciale prijs!

De Special Edition 2018 wordt standaard geleverd met de BJ dekmatras, gevuld met meerdere lagen van katoen, wol en paardenhaar. Het Platinum textiel is ook beschikbaar op onze hoofdeinden, bedrokken en basecovers.

De Hästens Platinum is te herkennen aan de rustige platinum kleur met ecru en grijstinten, de aluminium plaat, vierkante eiken poten met aluminium voet en licht afgeronde vormen.

hastens special edition

Special Edition "Platinum" 2018 van € 9.290,00 voor € 7.890,00*

  • Continentaal bed met een BJ dekmatras en een upgrade mogelijkheid naar de dekmatras: BJX Luxury.
  • Uniek "Platinum-Check" textiel in 100% katoen-jacquard; met ecru, grijstinten en off-white borduursels, aluminium plaatje aan het voeteinde en eikenhouten poten met aluminium voet op elke hoek.
  • Eventueel op maat gemaakt in elke gewenste lengte en breedte (max. 225 x 225 cm).
  • Verkrijgbaar in verschillende stevigheidsniveaus: zacht, medium of stevig. U kunt ook kiezen voor verschillende stevigheidsniveaus aan beide kanten van een bed dat minimaal 160 cm breed is.
  • Tevens verkrijgbaar in het Platinum-Check textiel: hoofdborden, bedrokken en basecovers (niet standaard inbegrepen).

Kom nu proefliggen in onze winkel in Heerlen of Maastricht en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

* Geldt voor de maat 180 x 200 met BJ Topdekmatras. Deze actie loopt t/m 29 april 2018. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkels.