Hästens bedden en matrassen

Hästens boxsprings en matrassen kopen met de beste ventilatie.

Geschiedenis van Hästens 

Hastens bedSinds 1852 is Zweedse fabrikant Hästens actief. Het bedrijf begon eerst als zadelmakerij, later zijn ze gespecialiseerd in het maken van:

Hästens bedden staan bekend om hun boxsprings en matrassen met alleen natuurlijke materialen, zonder enige synthetische toevoegingen. Hierdoor zijn de bedden zeer duurzaam en hebben een uitstekende vocht- en warmteregulatie. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Hästens voorop. Bij Ruwette verkopen wij met veel trots de luxueuze Hästens bedden.

Waarom een Hästens?

De bedden en boxsprings van Hästens worden gemaakt met natuurlijke materialen. Met Hästens heeft u een bed wat vrij is van:

  • Schuim
  • Latex
  • Andere synthetische materialen

Hoe lang gaat een Hästens bed of matras mee?

Een Hästens matras gaat ruim 30 jaar mee! U zult lang plezier en een goede nachtrust zal hebben van uw aankoop, dat garanderen wij. Daarnaast heeft u 25 jaar garantie op uw Hästens bed voor veer- en framebreuk. 

Prijs van een Hästens bed

De prijzen van een Hästens bed kunnen verschillen. Wij raden aan dat u langs komt in één van onze winkels in Heerlen of Maastricht. Daar vindt u onze exclusieve Hästens showroom. In de winkel kunnen wij kijken naar uw wensen en uw budget. 

De voordelen van Hästens bed op een rij:

  • Ventilerend

Hästens bedden ventileren al de overtollige warmte weg. Hierdoor raakt u nog dieper in slaap en zal u het niet te warm hebben tijdens uw nachtrust.

  • Geen giftige en synthetische stoffen

De bedden van Hästens bevatten geen schadelijke stoffen zoals, latex, lijm, schuim en andere synthetische middelen die giftige dampen kunnen bevatten.

  • Duurzaam

Alleen de beste materialen worden gebruikt waardoor het bed eigenlijk onverslijtbaar is. Het duurzame product gaat lang mee waardoor er niet steeds een nieuw product voor hoeft te worden gemaakt. Er wordt geen beroep gedaan op grondstoffen die beperkt voorradig zijn vanuit de natuur. 

  • Europees product

De Hästens bedden worden gemaakt in Zweden. Met de productie van de bedden wordt er voldaan aan de allerstrengste regels. Hästens bedden worden ook niet geproduceerd in mensonterende omstandigheden (zoals slavenarbeid of kinderarbeid.)

  • 25 jaar garantie

Op uw Hästens bed heeft u 25 jaar garantie op veer- en framebreuk

hastens


Door het gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen en de totale constructie is Hästens het best ventilerende bed ter wereld! Andere merken gebruiken mindere kwaliteit materialen en/of synthetische materialen waardoor de ventilatie door de veroudering geblokkeerd wordt. Een Hästens bed wordt in de loop der tijd steeds beter.

hastens