hastens appaloosa

hastens marwari

Deze boxsprings zijn nu exclusief verkrijgbaar met een zeer speciale introductieprijs! *

 

Deze twee boxsprings zijn in samenwerking met het Zweedse ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg tot stand gekomen. Twee jaar lang hebben zij gewerkt aan het design voor de Limited Edition ‘Appaloosa' en 'Marwari'.

De Limited Editions worden standaard geleverd met de BJX Luxury dekmatras, gevuld met meerdere lagen van katoen, mohair, wol en paardenhaar. Er zijn ook speciale "Appaloosa" en "Marwari" hoofdborden verkrijgbaar.

  • De Hästens Appaloosa is te herkennen aan zijn prachtige, kleurrijke en onregelmatige vlakverdeling van licht- en donkerblauw. Het bed is afgewerkt met een gesigneerd metalen plaatje.
  • De Hästens Marwari is te herkennen aan zijn rijke aardetint, vergelijkbaar met de kleur van het gelijknamige paard. Voor deze stof zijn natuurlijke materialen op een unieke manier samengevlochten. Het bed wordt gesierd door een gesigneerd koperen plaatje.

 

* Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.