hastens logo

Over Hästens bedden

De filosofie van Hästens

Onze missie bij Hästens is verandering te brengen in de manier waarop mensen over het belang van slaap denken, zodat ze een hogere levenskwaliteit kunnen bereiken.

Wat is het grote onderscheid van Hästens met andere bedden?

De bedden worden alleen van de beste natuurlijke materialen gemaakt. Zo wordt het frame van het bed van Noord-Zweeds grenen gemaakt (In Noord-Zweden groeit het hout langzamer waardoor de kwaliteit beter is) en worden alle grondstoffen geselecteerd op kwaliteit en niet op prijs. Er worden geen synthetische materialen zoals bijvoorbeeld schuimrubber gebruikt. Deze gaan in de loop der tijd verweren en daardoor minder comfort bieden. Een Hästens bed gaat daarom minimaal 30 jaar mee!

Door het gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen en de totale constructie is Hästens het best ventilerende bed ter wereld! Andere merken gebruiken mindere kwaliteit materialen en/of synthetische materialen waardoor de ventilatie door de veroudering geblokkeerd wordt. Een Hästens bed wordt in de loop der tijd steeds beter. De natuurlijke materialen gaan zich vormen naar Uw lichaam waardoor het een persoonlijk bed wordt en U volledig ondersteund wordt. De natuurlijke lagen gaan inklinken en in combinatie met het veersysteem vormt zich in de loop der tijd het perfecte bed! Er slapen al mensen meer dan 50 jaar nog steeds op hun eerste Hästens! Niet voor niets bestaat Hästens al meer dan 100 jaar.

Een Hästens bed wordt helemaal met de hand gemaakt en zit vol met materialen. De fabriek staat in Köping in Zweden en daar worden alle bedden gemaakt voor de hele wereld. Er wordt alleen gebruik gemaakt van Europese hoogwaardige materialen om een goede kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Vergelijk dat maar eens met willekeurige andere merken, waar de matrassen aan de lopende band gemaakt worden met standaard materialen en veelal ook nog met goedkope en/of synthetische materialen.

De prijs en kwaliteitsverhouding is zeer goed! U krijgt waar voor Uw geld. De prijzen zijn in de loop der tijd niet veel gestegen t.o.v. andere merken. De marketingkosten van Hästens zijn zeer beperkt gebleven de laatste 2 jaar, waardoor U een eerlijk produkt geleverd krijgt met een historie van meer dan 140 jaar! Een compleet Hästens bed is al verkrijgbaar vanaf EUR 3800.00! U heeft de keuze uit vele varianten en stoffen. Het stoffenpallet bestaat uit de varianten van de kenmerkende Hästens ruit, maar ook effen stoffen.

hastens bedden
hastens bedden

De werkplaats Hästens

Sinds 1852 is Hästens al bezig met het perfectioneren van slapen. De ervaren ambachtslui in onze fabriek in Köping verfijnen ons werk nu al vele generaties lang. Elk bed is op maat en met de hand gemaakt met alleen de beste natuurlijke materialen, waaronder de fijnste zuivere vlas, katoen en wol, Zweeds grenenhout van topkwaliteit en hypoallergeen paardenhaar. Het verschil zit hem in de details en onze ambitie om de nachtrust te verbeteren voor zij die een betere levenskwaliteit willen ervaren.

Bij Hästens is het onze missie om de manier te veranderen waarop mensen denken over hun nachtrust, zodat we ze een betere levenskwaliteit kunnen schenken. Het is om die reden dat we ons vakmanschap al sinds 1852 verfijnen en dat we alleen de beste natuurlijke materialen en vakmanschap gebruiken voor betere, diepere slaap. Om de wereld het beste bed te kunnen geven, is er precisie nodig en kunnen er geen compromissen worden gemaakt. Deze passie en toewijding is terug te vinden in onze gehele traditie. Onze bedden zijn meer dan een product: ze zijn een investering voor het leven, en we streven er steeds naar om iedereen beter te laten slapen.

De beste slaap

Wist u dat er iets beter is dan wat de meeste mensen ter wereld kennen als "slaap"? De meeste mensen op deze planeet kunnen zich niet voorstellen hoe goed het voelt om te slapen in een met de hand gemaakt bed van Hästens, vervaardigd uit alleen de fijnste natuurlijke materialen. Alle producenten van bedden beloven comfort. Uw lichaam kan echter niet zomaar worden bedot: het weet wat kwaliteit is. Hästens geeft u het soort comfort dat niet alleen uw lichaam en geest kalmeert, het activeert ook al uw zintuigen. Ervaar zelf hoe het voelt om echt te slapen.

Kom vrijblijvend proefliggen op een Hästens bed

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van onze Hästens producten in onze exclusieve Hästens Showroom in Heerlen of Maastricht.