Klantenservice Beste Prijsgarantie

klantenservice

Wij zijn u graag van dienst!

 
  telefoon   (0031) 045 - 571 73 24
di t/m za 10:00 - 17:00u
 
  e-mail   info@ruwette.nl
Of neem contact op via ons contactformulier
 

over ruwette  Beste prijsgarantie

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan omtrent onze "Beste prijsgarantie". Als uw vraag er niet bij staat verzoeken wij u uw vraag te stellen via ons contactformulier.


Voorwaarden (beste prijsgarantie)

Bij Ruwette koopt U altijd tegen de beste prijs. Ons streven is om de beste producten te verkopen met de beste service en tegen de beste voorwaarden. Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en passen indien nodig onze prijzen direct aan. Mocht U na aankoop alsnog betere prijzen vinden, zelfs tot 14 dagen na uw bestelling (de datum van bestelling is bepalend hierin), dan betalen wij U het verschil terug met de voorwaarde dat U voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

  • Het artikel is nieuw en in gesloten originele fabrieksverpakking
  • Het artikel is voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
  • Showroommodellen of demo exemplaren zijn uitgesloten van de prijsgarantie.
  • De lagere prijs van het artikel moet duidelijk kunnen worden aangetoond en door beddenspeciaalzaak Ruwette controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.

Bij kortingsacties moet aan dezelfde actievoorwaarden worden voldaan. Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorbeeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, enzovoort.

Het verschil wordt eenmalig terugbetaald na inname van de originele aankoopbon van Ruwette en uitsluitend wanneer aantoonbaar is voldaan aan de hiervoor genoemde voorwaarden. U ontvangt een kopie van de originele aankoopbon.

Indien u bij aankoop in de winkel van Ruwette kunt aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Ruwette het product voor dezelfde prijs aan u leveren.