Klantenservice Betaalmogelijkheden

klantenservice

Wij zijn u graag van dienst!

 
  telefoon   (0031) 045 - 571 73 24
di t/m za 10:00 - 17:00u
 
  e-mail   info@ruwette.nl
Of neem contact op via ons contactformulier
 

betalen  Betalen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan omtrent het betalen en de betaalmogelijkheden in onze winkel en webshop. Als uw vraag er niet bij staat verzoeken wij u uw vraag te stellen via ons contactformulier.


Taxfree binnen en buiten de Europese Unie

Als U binnen de EU woont en beschikt over een BTW-nummer, dan kunt U op de volgende manier taxfree kopen: plaats via de winkelwagen Uw bestelling en kies voor de betalingsmethode Overboeking. Na de bestelling stuurt U ons een mail met Uw verzoek naar info@ruwette.nl Wij passen de factuur aan en mailen deze wederom naar U door. Daarna kunt U de betaling per bank voldoen. Indien U met creditcard wilt betalen, dan belt U even met onze supportafdeling voor de gegevens van Uw creditcard door te geven.

Woont U buiten de EU, dan dient U de artikelen in te voeren via de Douane. Wij kunnen dit allemaal voor U verzorgen indien wij het voor U gaan versturen. Indien U zelf de artikelen laat verschepen of zelf meeneemt uit onze winkels dient U voor de volgende zaken te zorgen. Zodra de artikelen bij U in huis zijn, stuurt U ons de originele factuur met stempel van Douane, een kopie van Uw paspoort en een bewijs van wonen buiten de EU per mail of post naar ons toe.
Als alles in orde is, zullen wij de betaalde BTW crediteren.


Pinnen (bij aflevering)

Bij grote artikelen zoals matrassen kunt U ook bij aflevering pinnen bij de bezorging. Kies in dat geval als betaalmethode "bankoverschrijving". Denk er aan dat bij grote bedragen (> EUR 2000.00) de pinlimiet tijdelijk verhoogd zal moeten worden.

Indien u ervoor kiest om de (kleine) arikelen in de winkel op te halen, dan kunt ook pinnen. Kies ook in dat geval voor "bankoverschrijving". Wij bellen U vervolgens op zodra de bestelling voor U klaar ligt in onze winkel. Uw bestelling afhalen kan in onze vestigingen Heerlen en Maastricht.


Overboeking

U kunt ook besluiten om met Uw vertrouwde bank het totaalbedrag naar ons over te schrijven. Na het plaatsen van Uw bestelling ontvangt U altijd van ons een bevestiging met daarin alle benodigde gegevens om Uw betaling te kunnen doen. Na ontvangst van de betaling en binnenkomst van de goederen, worden de bestelde goederen naar U opgestuurd.

Ons RABOBANK IBAN: NL36 RABO 0101 2808 90 ten name van Ruwette BV. Vermeld bij een betaling altijd uw ordernummer.


Creditcard

logo creditcard
Via een SSL-beveiligde verbinding, verzorgd door Ingenico (Payment Services) kunt U in alle rust Uw creditcard gegevens invullen. Wij zullen daarna zorg dragen voor een zo snel mogelijke levering. Wij berekenen geen extra kosten voor creditcards.

Bij betaling van hoge bedragen met een creditcard kunnen wij bij aflevering vragen voor identificatie en het tonen van Uw creditcard. Bij weigering kunnen wij Uw bestelling annuleren.


Betalen met iDeal

logo ideal
Door te kiezen voor iDeal kunt U zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is voor U beschikbaar voor vele banken. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank terugmelding krijgen van Uw betaling, kunnen wij meteen aan de slag.


Betalen met Sofort Banking

logo sofort
SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode.

Hoe werkt het?
Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig. Zeer veel banken doen hier aan mee.

Lees meer over SOFORT Banking.


Betalen met GiroPay

logo giropay
GiroPay is een Duitse variant van het Nederlandse iDeal. Dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in hun eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Lees meer over GiroPay.


Betalen met Bancontact

logo mistercash
Bancontact (voorheen MrCash) is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald.

Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen


Lees meer over Bancontact.