Klantenservice Veiligheid en Privacy

klantenservice

Wij zijn u graag van dienst!

 
  telefoon   (0031) 045 - 571 73 24
di t/m za 10:00 - 17:00u
 
  e-mail   info@ruwette.nl
Of neem contact op via ons contactformulier
 

veiligheid en privacy  Veiligheid en privacy

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan omtrent de veiligheid van onze webshop. Als uw vraag er niet bij staat verzoeken wij u uw vraag te stellen via ons contactformulier.


Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.


Lid CBW

logo cbw

Bij ons bent U zeker van Uw aankoop! Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die U als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor U van belang zijn als U iets koopt. Gaat een CBW-winkel failliet, dan bent U UW geld niet kwijt. Wij bieden een extra productgarantie. En mocht U een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.


Beveiligde verbinding bij betalen

Bij al Uw betalingen maken wij gebruik van een versleutelde SSL verbinding via de payment provider Ingenico ePayments. Er zijn talloze tools ingebouwd waardoor fraude en andere misstanden voorkomen kunnen worden. Wij vinden Uw gegevens zeer belangrijk en zullen deze nooit aan derden verstrekken.


Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacy policy.