Lattenbodem

De beste lattenbodem ter wereld

Ons assortiment bevat de best denkbare producten op het gebied van slaapcomfort. Zo hebben wij ook de beste lattenbodems ter wereld in onze showroom van Swissflex. In tegenstelling tot sommige bedden van andere fabrikanten, is Swissflex écht afkomstig uit Zwitserland en kunt U dus niets anders verwachten dan Zwitserse precisie en kwaliteit. Dit verschil zult U onmiddellijk merken in het comfort en de flexibiliteit van deze lattenbodems.

lattenbodem

 

swissflex lattenbodem

vlakke lattenbodem
Vlakke lattenbodems

Een lattenbodem met de beste ondersteuning zonder beweegbare onderdelen.

verstelbare lattenbodem
Verstelbare lattenbodems

Ervaar het comfort van een verstelbare lattenbodem. Lezen, tv kijken en/of ontbijt op bed wordt hierdoor nog aangenamer.

swissflex lattenbodem
Swissflex lattenbodems

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie van slaapcomfort.

lattenbodem matrassen
Lattenbodem matrassen

Op een lattenbodem hoort een goed matras te liggen. Niet elk matras is geschikt voor deze bedbodem.

Wat kenmerkt de lattenbodem?

Een lattenbodem bestaat uit een frame met daartussen de latten. Deze latten zijn beweeglijk en kantelbaar. Afhankelijke van het type lattenbodem kunnen er ook comfortzones worden ingesteld. De verstelbare en verende latten geven een optimale ondersteuning aan het lichaam. Door de matras direct op de latten te leggen, zonder tussenkomst van viltdoek, kan uw matras beter 'ademen'

De beste lattenbodem

Onze beste lattenbodems zijn afkomstig van het Zwitserse Swissflex. Voor deze lattenbodem wordt beukenhout gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.

De dikte van de latten voor elke lattenbodembreedte en elke lichaamszone is geoptimaliseerd op basis van Swissflex's onderzoeksresultaten. Zo wordt op zowel smalle als brede lattenbodems een even goed ligcomfort gewaarborgd. Het gebruikte beukenhout is stabieler en duurzamer dan het goedkopere berkenhout dat voor concurrerende producten wordt gebruikt.

Een aantal van de lattenbodemonderdelen wordt vervaardigd van hoogwaardige technische kunststof, bijvoorbeeld de gepatenteerde golflatten. Verschillende hardheidsgraden van de kunststof en de versterking door glasvezel maken het mogelijk om rekening te houden met de individuele lichaamsvorm en houding – een stevigere kunststof in de heupzone in combinatie met een zachtere kunststof in de schouderzone versterkt bijvoorbeeld het ergonomische effect.

Probeer het zelf

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van onze Swissflex producten en lattenbodems in onze exclusieve Swissflex-Studio in Heerlen of Maastricht.