Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wat is een koudschuim matras?

De term 'koudschuim' is afgeleid van de term 'cold cure moulding': schuim dat in niet verwarmde vormmallen wordt geproduceerd. De 'juiste' benaming voor koudschuim is eigenlijk High Resilience (HR) schuim. Het materiaal heeft, net als traagschuim een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en goed vocht afvoert.

Waarom een koudschuim matras kopen?

Deze matrassen zijn zo samengesteld dat ze ook aan uw persoonlijke wensen kunnen voldoen. Bovendien zijn ze door hun elasticiteit prima toepasbaar op een verstelbare bedbodem. Kuilvorming komt bij koudschuim matrassen niet voor. Het materiaal heeft een hoog comfort en een zeer lange levensduur. Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek of wilt u komen proefliggen op een koudschuim matras? Dan bent u altijd welkom in een van onze winkels in Heerlen of Maastricht.

De juiste bedbodem voor uw koudschuim matras

De koudschuim matras is de ideale matras voor een lattenbodem. Wij hebben de beste lattenbodems ter wereld in ons assortiment, afkomstig van het origineel Zwitserse Swissflex. Deze lattenbodems laten u nog meer genieten van uw nieuwe koudschuim matras omdat deze lattenbodems worden vervaardigd uit beukenhout van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.