12 artikel(en)

per pagina

1

12 artikel(en)

per pagina

1

Een latex matras kopen

Deze matrassen bestaan geheel uit of hebben een kern van natuurlatex. De beste latex ter wereld is de Talalay natuurlatex. Matrassen met deze latex hebben een zeer hoog aanpassend vermogen, een lange levensduur en zijn bovendien huisstofmijt vrij. Pure LatexBliss is de producent van deze superieure natuurlatex.

Ook onze matrassen van Swissflex kenmerken zich door de ergonomische constructie en de afstemming op de lattenbodem. De perfect aansluitende elementen in de kern van deze matrassen maken de Swissflex-matras zo bijzonder. Afhankelijk van het soort matras dat u bij ons besteld, moet deze wel of niet regelmatig gedraaid worden. Bovendien zijn onze matrassen met verschillende tijken verkrijgbaar (zoals een anti-allergie tijk).

De juiste bedbodem voor uw latex matras

De latex matras is de ideale matras voor een lattenbodem. Wij hebben de beste lattenbodems ter wereld in ons assortiment, afkomstig van het origineel Zwitserse Swissflex. Deze lattenbodems laten u nog meer genieten van uw nieuwe latex matras omdat deze lattenbodems worden vervaardigd uit beukenhout van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.