Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een mini-pocket matras

Een mini-pocket-matras is, net als de pocketvering matras, gevuld met veren die elk apart verpakt zijn in een zakje van synthetisch non-woven materiaal. Het verschil met de pocket-matras is dat bij de mini-pocket-matras de diameter van de veren kleiner zijn en dat betekent: meer veren per vierkante meter.

Mini-pocket matras met Geltex

De combinatie van pocketveren en 'GELTEX® inside' zorgt voor een nog betere drukverdeling. GELTEX® is een innovatieve mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend High Resilience materiaal (koudschuim). Koudschuim heeft, net als traagschuim, een open celstructuur en is vochtdoorlatend. Het materiaal zorgt voor een snelle afvoer van transpiratie en voorkomt hiermee dat er een onaangenaam, vochtig slaapklimaat in uw bed ontstaat. Dankzij de geïntegreerde elastische eigenschappen van de gel vangt GELTEX® inside de lichaamsdruk in elke slaaphouding automatisch op.

De juiste combinatie

Door een juiste combinatie van matras, bedbodem en hoofdkussen bepaalt u de kwaliteit van uw slaap. Onze exclusieve GELTEX® matrassen zijn volledig afgestemd op de bedbodems van Swissflex. Kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies, wij helpen u graag bij het samenstellen van een combinatie die bij u past.