Auping Bedden

Auping bedden (ledikant) met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. Er zijn volop mogelijkheden om uw Auping bed te personaliseren door zelf o.a. de hoogte, het materiaal en de kleur(en) te kiezen. De eigentijdse bedmodellen van Auping passen in elke slaapkamer.

 

auping logo
auping auronde
Auronde 1000

Het laagste bed uit de Auronde-serie; met een hoogte van 34,5 cm.

auping auronde
Auronde 1500

Het middelhoge bed uit de Auronde-serie; met een hoogte van 41,5 cm.

auping auronde
Auronde 2000

Het hoogste bed uit de Auronde-serie; met een hoogte van 48 cm.

auping auronde
Auronde 3000

Het Seniorenbed uit de Auronde-serie; met een extra hoog hoofd- en voeteneinde van 62 cm.

auping essential
Essential

Een echt designbed met zijn ranke belijning en licht gebogen hoofdbord.

auping original
Original

Precies wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Niets meer en niets minder.

De Auronde

De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met z'n tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Auping herintroduceert in het najaar van 2018 de Auronde. Het bed is uitgevoerd met eiken- of walnootfineer en in een breder kleurenpalet.

De Essential

De Auping Essential is een echt designbed en door zijn verschillende kleuren en stijlmogelijkheden en een hoofdbord in hout of stof, past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer. Gemaakt van materialen die recyclebaar zijn, is de Essential ook nog eens een heel duurzaam ontwerp.

De Match

Auping Match is kiezen voor een bed dat bij u past. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met een eigen herkenbaar design of meer klassiek karakter. Met de Match kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit komt tezamen met de Auping spiraalbodems en matrassen tot uitdrukking door de perfecte ventilatie, ondersteuning en drukverlaging gecombineerd met de specifieke Auping Match uitstraling.

De Original

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op uw lichaam. Maak de Original compleet met een hoofdbord in een stof en kleur van uw keuze.