Birkenstock bedden en matrassen

Birkenstock zet het gezonde draagcomfort van zijn voetbed om in een nieuwe productlijn: slaapsystemen met een hoge puntelasticiteit en een optimaal aanpassingsvermogen aan de lichaamscontouren. De vorm en functie van de nieuwe lattenbodems, matrassen en bedden scheppen speciale mogelijkheden voor gezond liggen en een goede nachtrust.

Als uitvinder van het voetbed staat Birkenstock met zijn functionele orthopedische kerncompetentie sinds jaar en dag voor gezond lopen en staan. Nu volgt een uitbreiding van het anatomisch gevormde voetbed naar het anatomisch gevormde bed. Birkenstock wilt dat U in de toekomst niet alleen zo comfortabel mogelijk ligt, maar dat U ook zo goed mogelijk slaapt.

 

birkenstock logo
birkenstock bedbodems
Bedbodems

Door een golvende plaatsing van de flexibele elementen, is een goede aanpassing aan de lichaamscontouren mogelijk.

birkenstock matrassen
Matrassen

De natuurlatex met kurkgranulaat zorgt in combinatie met onze matraskernen en lattenbodems voor een uitgebalanceerd ligcomfort.

birkenstock topmatrassen
Topmatrassen

De natuurlatex met kurkgranulaat zorgt voor een uitgebalanceerd ligcomfort in deze topmatrassen.

birkenstock boxspring
Boxsprings

Boxsprings met een eikenhouten frame, luxueuze stoffen en echt leer.

birkenstock bedden
Bedden

Ledikanten met een eikenhouten frame, luxueuze stoffen en echt leer.

birkenstock nachtkasten
Nachtkasten

Maak Uw Birkenstock bed compleet met een bijpassend nachttafeltje.

Ergonomische combinatie van bedbodem en matras

De Birko Active slaapsystemen van Birkenstock passen zich aan de vorm van Uw lichaam aan. Deze lattenbodems en matrassen volgen de menselijke lichaamscontouren en zorgen op speciale wijze voor ondersteuning: het doel is om de druk beter te verdelen en het lichaam te ontlasten. De matrassen passen precies op het golvende lichaamscontoursysteem en werken als een spiegelbeeld. Beide componenten zorgen er samen voor dat u uiterst comfortabel ligt.

De Birkenstock slaapsystemen hebben nog een extra bijzonderheid: de matrassen hebben als toplaag een nieuw ontwikkelde kurk-latex afdeklaag. Deze is te vinden in alle matrassen en zorgt voor een uitgebalanceerd ligcomfort. Doordat het oppervlak extra elastisch is, past de toplaag zich heel precies aan het lichaam aan.

Beslis zelf hoe comfortabel U ligt

Doordat de hardheid in de middelste zone traploos kan worden ingesteld, kan het systeem nog nauwkeuriger aan de lichaamscontouren worden aangepast. Verder zit er in de lattenbodem en het matras ter hoogte van de hielen een zeer zachte zone is geïntegreerd, zodat dit zwaar belaste drukpunt extra wordt ontlast. Vooral rugslapers hebben baat bij de drukverlagende hielzone die door middel van contoursnijden in het matras wordt aangebracht.

Het Birkenstock beddenprogramma

Het beddenprogramma bestaat uit vier boxspringbedden en twee ledikanten, de zogenaamde inlegvarianten. Boxspringbedden staan bekend om hun uitstekende slaapcomfort. Ze beantwoorden aan de eisen die Birkenstock stelt aan het gevoel van welzijn en gezond slaapcomfort. Vanwege de modulaire opbouw kunnen boxspringbedden worden afgestemd op de individuele behoeften van gebruikers. Bij de ledikanten (bedombouw) kunt U zelf kiezen met welke bedbodems en matrassen U het bed compleet maakt.

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Birkenstock producten kunt U terecht bij ons hoofdfiliaal in Heerlen. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.