Dorbien boxsprings

Dorbien Beds is een Zweeds bedrijf, gevestigd in een klein dorpje genaamd Kungsör. Deze prachtige plek is gelegen aan het meer Mälaren en is omgeven door bossen. Moeder Natuur is de inspiratiebron bij het maken van alle producten van Dorbien.

Het productassortiment van Dorbien Beds toont een selectie aan slaapsystemen van zowel natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex als van vezels die geïnspireerd zijn op de sportindustrie. Alle materialen die Dorbien voor hun bedden en matrassen gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd zodat wij u een geweldige slaapervaring kunnen bieden. En mocht u nog niet overtuigd zijn: bezoek dan onze winkel in Heerlen.

 

dorbien logo

Vertrouwen en respect

Het team van (het Zweedse) Dorbien Beds bestaat uit professionals die veel ervaring hebben opgedaan in beddenbranche. Daarbij hebben ze een bijzonder oog voor sport. Nu vraagt u zich misschien af ​​wat het één met het ander te maken heeft. Een deel van de technologie die in sportproducten wordt toegepast voor betere prestaties, wordt ook in de bedden van Dorbien gebruikt. Het team achter dit prachtige merk heeft samen ruim 120 jaar ervaring met het produceren van bedden en matrassen die garant staan voor een geweldig slaapcomfort en welzijn over de hele wereld. Met deze ervaring en kennis geloven wij dat alles mogelijk is en daarom kunnen wij u het beste van 2 werelden bieden met deze producten; Producten die zowel functioneel als natuurlijk zijn.

 

dorbien boxspring
Boxsprings

Ontdek hoe gemakkelijk het is om heerlijk en snel in slaap te vallen. Deze bedden zijn opgebouwd met 'slimme lagen' van zowel natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex als van vezels die geïnspireerd zijn op de sportindustrie. De boxsprings van Dorbien zijn ook verkrijgbaar in speciale maten of dessins, dus heeft u speciale wensen op uw verlanglijstje? Laat het ons weten en wij zoeken de meest geschikte oplossing voor u!

dorbien hoofdbord
Hoofdborden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Dorbien matras en boxspring. Zoekt u uw favoriete kleur of type stof die bij uw kamerinrichting past? Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden, we hebben een ruime keuze aan stoffen die perfect passen in elke soort slaapkamer. De hoofdborden van Dorbien zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes.

dorbien topmatras
Topmatrassen

Het kiezen van de juiste topper is heel persoonlijk en daarom dus heel belangrijk. Wij adviseren u dan ook om de tijd te nemen als u komt proefliggen in onze winkel. Houd de rest van de dag vrij, want het risico bestaat dat u in een diepe slaap valt als u een Dorbien-bed uitprobeert.

dorbien boxspring
Accessoires

Maak uw Dorbien bed compleet met een set bedpoten naar keuze. Deze zullen een prachtig effect hebben op uw slaapkamerdecoratie! Wij kunnen bedpoten leveren in verschillende materialen en hoogtes!

We create your dreams

-

-

dorbien boxspring
Katoen

Katoenvezels zijn een prachtig product uit de natuur. Ze zijn zacht, koel, ademend en sterk. Bij Dorbien worden deze katoenvezels nog eens gemengd met wolvezels. Op die manier worden ze omgevormd tot een mat die de binnenkant van uw bed nog duurzamer en comfortabeler maakt.

dorbien boxspring
Paardenhaar

Paardenhaar is een biologisch afbreekbare vezel die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en die extreem sterk is. Paardenhaar wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Ook het vocht opnemend vermogen maakt dit materiaal uitermate geschikt voor het gebruik in bedden om zo een ​​drogere omgeving te creëren tussen de verschillende lagen. Het paardenhaar wordt gekruld via een natuurlijk proces dat het haar luchtig en verbazingwekkend comfortabel maakt!

dorbien boxspring
Talalay (natuur)latex

Terwijl u de bedden van Dorbien ontdekt, zult u merken dat het bed zich gemakkelijk zal aanpassen aan alle soorten druk en snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit komt mede door het gebruik van Talalay-latex dat in combinatie met de andere (natuurlijke) lagen een hoge flexibiliteit genereerd en uw lichaam volledig laat ontspannen. Talalay-latex is een natuurlijk en plantaardig product.