Dormien boxsprings

Dormien Beds is een Zweeds bedrijf, gevestigd in een klein dorpje genaamd Kungsör. Deze prachtige plek is gelegen aan het meer Mälaren en is omgeven door bossen. Moeder Natuur is de inspiratiebron bij het maken van alle producten van Dormien.

Het productassortiment van Dormien Beds toont een selectie aan slaapsystemen van zowel natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex als van vezels die geïnspireerd zijn op de sportindustrie. Alle materialen die Dormien voor hun bedden en matrassen gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd zodat wij u een geweldige slaapervaring kunnen bieden. En mocht u nog niet overtuigd zijn: bezoek dan onze winkel in Heerlen of Maastricht.

 

dormien logo

Vertrouwen en respect

Het team van (het Zweedse) Dormien Beds bestaat uit professionals die veel ervaring hebben opgedaan in beddenbranche. Daarbij hebben ze een bijzonder oog voor sport. Nu vraagt u zich misschien af ​​wat het één met het ander te maken heeft. Een deel van de technologie die in sportproducten wordt toegepast voor betere prestaties, wordt ook in de bedden van Dormien gebruikt. Het team achter dit prachtige merk heeft samen ruim 120 jaar ervaring met het produceren van bedden en matrassen die garant staan voor een geweldig slaapcomfort en welzijn over de hele wereld. Met deze ervaring en kennis geloven wij dat alles mogelijk is en daarom kunnen wij u het beste van 2 werelden bieden met deze producten; Producten die zowel functioneel als natuurlijk zijn.

 

dormien boxspring
Boxsprings

Ontdek hoe gemakkelijk het is om heerlijk en snel in slaap te vallen. Deze bedden zijn opgebouwd met 'slimme lagen' van zowel natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex als van vezels die geïnspireerd zijn op de sportindustrie. De boxsprings van Dormien zijn ook verkrijgbaar in speciale maten of dessins, dus heeft u speciale wensen op uw verlanglijstje? Laat het ons weten en wij zoeken de meest geschikte oplossing voor u!

dormien hoofdbord
Hoofdborden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Dormien matras en boxspring. Zoekt u uw favoriete kleur of type stof die bij uw kamerinrichting past? Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden, we hebben een ruime keuze aan stoffen die perfect passen in elke soort slaapkamer. De hoofdborden van Dormien zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes.

dormien topmatras
Topmatrassen

Het kiezen van de juiste topper is heel persoonlijk en daarom dus heel belangrijk. Wij adviseren u dan ook om de tijd te nemen als u komt proefliggen in onze winkel. Houd de rest van de dag vrij, want het risico bestaat dat u in een diepe slaap valt als u een Dormien-bed uitprobeert.

dormien boxspring
Accessoires

Maak uw Dormien bed compleet met een set bedpoten naar keuze. Deze zullen een prachtig effect hebben op uw slaapkamerdecoratie! Wij kunnen bedpoten leveren in verschillende materialen en hoogtes!

We create your dreams

-

-

dormien boxspring
Katoen

Katoenvezels zijn een prachtig product uit de natuur. Ze zijn zacht, koel, ademend en sterk. Bij Dormien worden deze katoenvezels nog eens gemengd met wolvezels. Op die manier worden ze omgevormd tot een mat die de binnenkant van uw bed nog duurzamer en comfortabeler maakt.

dormien boxspring
Paardenhaar

Paardenhaar is een biologisch afbreekbare vezel die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en die extreem sterk is. Paardenhaar wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Ook het vocht opnemend vermogen maakt dit materiaal uitermate geschikt voor het gebruik in bedden om zo een ​​drogere omgeving te creëren tussen de verschillende lagen. Het paardenhaar wordt gekruld via een natuurlijk proces dat het haar luchtig en verbazingwekkend comfortabel maakt!

dormien boxspring
Talalay (natuur)latex

Terwijl u de bedden van Dormien ontdekt, zult u merken dat het bed zich gemakkelijk zal aanpassen aan alle soorten druk en snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit komt mede door het gebruik van Talalay-latex dat in combinatie met de andere (natuurlijke) lagen een hoge flexibiliteit genereerd en uw lichaam volledig laat ontspannen. Talalay-latex is een natuurlijk en plantaardig product.