EcoLife. 100% natuurlijk slapen.

Een bed gemaakt van de beste, natuurlijke materialen, zoals natuurlatex, bamboe, vlas en 100% organische katoen. Een heerlijk koel bed in de zomer en een warm, behaaglijk bed in de winter. De optimale ventilatie zorgt voor een perfecte afvoer van transpiratievocht. Deze boxsprings worden met de hand vervaardigd in Zweden.

De EcoLife matrassen zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en bevatten géén synthetische materialen en lijmen. Alle matrassen zijn leverbaar in de bekende maten in verschillende stevigheden, zodat een goede, gezonde nachtrust gegarandeerd kan worden. Bezoek onze showroom voor een persoonlijk slaapadvies.

 

ecolife logo
ecolife boxspring
Boxsprings

Natuurlijk slapen op een EcoLife Boxspring.

ecolife hoofdbord
Hoofdborden

Maak uw EcoLife Boxspring compleet met een hoofdbord.

ecolife topmatras
Topmatrassen

Natuurlijk slapen op een EcoLife Topmatras, gemaakt van o.a. natuurlatex en bamboevezels.

ecolife potenset
Potensets

Uw EcoLife Boxspring stylen met een potenset naar keuze.

Nachtrust op natuurlijke wijze

Bij EcoLife houden wij de Zweedse handwerktraditie in ere en vervaardigen wij bedden van absolute topkwaliteit. EcoLife is een nieuwe beddencollectie met een tijdloos design en bestaat uit puur natuurlijke materialen uit het plantenrijk. Voor de vulling van het dekmatras wordt o.a. bamboemateriaal gebruikt. Deze bamboe wordt geteeld zonder toepassing van bestrijdingsmiddelen en de stof is gemaakt van organisch katoen, een natuurlijk product uit het plantenrijk. Natuurmateriaal zorgt ook voor een afkoelende, gezonde nachtrust en voelt zacht aan. Alle onderdelen worden met de hand gemaakt door onze vakkundige beddenmakers. EcoLife combineert oude en nieuwe fabricagetechnieken om u een bed aan te kunnen bieden dat geen negatieve invloed heeft op het milieu. Een EcoLife bed is gezond, zowel voor uzelf als voor de planeet waarop wij wonen.

 

ecolife boxspring
Vlas

Vlas is niet alleen ongelooflijk duurzaam en flexibel maar wendt ook statische elektriciteit af.

ecolife boxspring
Organisch katoen

De stof wordt gemaakt van 100% organische katoen. Een natuurlijk product uit het plantenrijk.

ecolife boxspring
Bamboevezels

Het bamboemateriaal wordt gebruikt voor de vulling van de dekmatras.

Een gezond bed

Alle stoffen van de bedden zijn getest op schadelijke stoffen. Vanaf de garen en voering tot knopen, ritssluitingen en nieten. Wij gebruiken alleen natuurlijk materiaal van absolute topkwaliteit. Biologisch bamboe, organisch katoen, natuurlijk geproduceerde latex, vlas en hennep. De bedden zijn natuurlijk antibacterieel en gifvrij. Ook de kans op stof- en huismijt wordt hierdoor aanzienlijk minder. Nu heeft iedereen de mogelijkheid om op natuurlijke wijze van een welverdiende nachtrust te genieten.

Het EcoLife beddenprogramma

Wij hebben de volgende boxsprings van EcoLife in ons assortiment:

- Boxspring Eco Comfort
- Boxspring Eco Original
- Boxspring Eco Agave Original
- Boxspring Eco Luxury

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze EcoLife producten kunt U terecht in één van onze winkels in Heerlen of Maastricht. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.