Slaapbanken van het hoogste niveau

Houdt U van functie en eenvoud? Innovation Living creëert slaapbanken die eenvoud omhelzen zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Ontdek ons ​​enorme assortiment aan slaapbanken die u ruimte besparen en uw dagelijks leven maximaliseren.

Onze meest recente collectie beschikt over een grote verscheidenheid aan multifunctionele slaapbanken en stoelen waarmee u uw leefruimte kunt uitbreiden. Verder is er een uitgebreide keuze aan kleuren en mogelijkheid tot het combineren van stoffen om individuele styling en maximaal comfort te realiseren.

 

innovation living logo
slaapbanken
Slaapbanken

Een breed assortiment aan multifunctionele Deens ontworpen slaapbanken en stoelen.

poefs
Poefs

Maak Uw slaapbank compleet met een poef van Innovation Living. Voor diverse modellen verkrijgbaar.

Wat is Innovation Living?

Innovation Living is een Deens bedrijf en biedt een breed scala aan slaapbanken met verschillende voorkeuren en heeft de afgelopen 25 jaar haar matrassen voortdurend ontwikkeld en verfijnd. Dit heeft geresulteerd in verbeteringen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Innovation Living heeft een milieuvriendelijke kijk op de wereld; Dit vindt u ook terug in het productieproces.

Lees meer

Een slaapbank; het perfecte logeerbed

Is het niet heerlijk om spontaan gastvrij te kunnen zijn en er met een handomdraai een comfortabel logeerbed klaarstaat? Familie of vrienden die geen zin meer hebben om naar huis te rijden of een vriend/vriendin van Uw kind blijft logeren. U hebt vast vaker een logee dan U denkt. Dan is een bank die je gemakkelijk kunt omtoveren tot een bed ideaal. Luchtbedden zijn altijd zoek, nemen veel extra ruimte in beslag en kosten veel tijd om op te zetten, maar de slaapbanken van Innovation staan direct klaar voor gebruik. Voor ieder huis is er een stijlvolle oplossing.

Een slaapbank kopen?

Bent u overtuigd van onze stijlvolle collectie slaapbanken? Bestellen kan online in onze webshop, maar kan ook in onze hoofdvestiging te Heerlen. Onze slaapadviseurs geven U graag extra advies en bijpassende uitleg. Uw nieuwe slaapbank wordt tevens bij U thuis geïnstalleerd door onze professionele bezorgservice.