Sierkussens en plaids met een Amsterdams design

Het doel van POM is 'to sparkle people's lives' door het creëren van fashionable producten met unieke kleurrijke dessins zodat iedereen zijn eigen favoriete 'Piece Of Mind' heeft. Producten waarmee u in een oogwenk uw woon- of slaapkamer gezellig en comfortabel kunt maken.

Stap in de kleurrijke wereld van POM Amsterdam en laat u inspireren door de creaties van twee Amsterdamse zussen.

 

pom amsterdam logo

Sierkussens

Maakt het gezellig in huis met een sierkussen van POM Amsterdam. Verschillende afmetingen en dessins verkrijgbaar in onze webshop.

Plaids

Omhul Uzelf met de zachtheid en warmte van een plaid van POM Amsterdam. Laat U inspireren door de unieke dessins en het materiaalgebruik.

Over POM Amsterdam

Het label POM Amsterdam is in 2011 opgericht, toen twee Amsterdamse zussen Liesbeth en Violet achter de naaimachine kropen om hun grote droom te verwezenlijken; het maken van kwalitatief hoogwaardige shawls waar vrouwen écht blij van worden.

Nog steeds ontwerpen de twee zussen alle stoffen en uiteindelijke sjaals zelf, op hun kantoor in Amsterdam. Vaak vind je een subtiel verwerkt 'POM Amsterdam' terug in het dessin van de sjaal. De productie vindt plaats binnen Europa.

Sierkussens van POM Amsterdam

Het is nu ook mogelijk om sierkussens en plaids van Pom Amsterdam te bestellen. Net als de sjaals zijn deze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw sierkussens. Een van deze materialen is Cupro. Een stof die is gemaakt van de overgebleven zaadjes van de katoenplant en die aanvoelt als zijde.