Breng een bezoek aan onze winkels!

Dé online beddenspeciaalzaak van Nederland!
Beddenspeciaalzaak Ruwette is al vanaf 1968 de specialist in goed natuurlijk slaapcomfort. Onze specialiteit zijn bedden met natuurlijke materialen. Onze mening is dat natuurlijke materialen zorgen voor de allerbeste ventilatie, warmteregulering en daarmee slaapcomfort. Wij verkopen geen merken maar simpelweg het beste natuurlijke slaapcomfort. Wij werken met veel kleinere fabrikanten die nog echt ouderwetse natuurlijke bedden maken, zodat wij zeker weten dat U er jarenlang plezier van heeft. Ruwette.nl heeft sinds 1997 één van de grootste en uitgebreidste luxe beddenwebsites van Europa.

Worldwide shipping
Wij zijn gespecialiseerd om wereldwijd Uw gewenste bed of beddengoed bij U thuis te kunnen laten bezorgen en installeren. Of U nu in Maastricht, Groningen, Barcelona of Paramaribo woont: wij verzorgen met onze partners het hele proces van het advies tot en met de levering bij U aan huis, zodat U nergens omkijken naar heeft. Wij werken samen met gerenomeerde binnenhuistarchitecten en richten ook graag Uw yacht of vakantiehuis in. Vanuit onze magazijnen o.a. te Heerlen, Rijswijk, Sneek en Venlo worden de goederen naar U gebracht, waar U ook woont.

Advies & Showroom bezoek
Indien U een echt goed bed wilt hebben wat bij U past en geen risico wilt lopen dat U iets verkeerd koopt: maak dan gebruik van ons beroemde "in 5 stappen naar natuurlijk slapen" adviessysteem. In principe kunt U vrij onze winkels bezoeken maar wij raden U aan om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor U kunnen vrijmaken.
Bezoek hiervoor dan onze winkels/showrooms te Heerlen of Maastricht met gratis parkeermogelijkheid voor de deur.
U kunt er altijd een leuk dagje Zuid-Limburg van maken!

Wij zien U graag als klant tegemoet!

 


Beddenspeciaalzaak Ruwette Heerlen

Bongerd 29
6411 JL Heerlen
Tel.: 045 - 571 73 24

Openingstijden Heerlen

Plan hier Uw winkelbezoek

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   10:00 - 17:30 uur
Woensdag:   10:00 - 17:30 uur
Donderdag:   10:00 - 17:30 uur
Vrijdag:   10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:   10:00 - 17:00 uur
Zondag:   gesloten

 

Ons hoofdfiliaal in Heerlen omvat alle merken die wij verkopen m.u.v. Mattsons en Kuperus.
Kijk voor een volledig overzicht hiervan bij 'merken'.
 

Klik hier voor meer informatie

gratis parkeren


Beddenspeciaalzaak Ruwette Maastricht

Avenue Ceramique 120
6221 KV Maastricht
Tel.: 043 - 356 06 26

Openingstijden Maastricht

Plan hier Uw winkelbezoek

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   10:00 - 17:30 uur
Woensdag:   10:00 - 17:30 uur
Donderdag:   10:00 - 17:30 uur
Vrijdag:   10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:   10:00 - 17:00 uur
Zondag:   gesloten

 

Ons filiaal in Maastricht heeft een selectie van onze merken. Wij verkopen er o.a. Auping, Ecolife, Mattsons, Swissflex, Tempur en hofleverancier Kuperus.
Kijk voor een volledig overzicht hiervan bij 'merken'.

Klik hier voor meer informatie

gratis parkeren

Wat maakt Ruwette uniek t.o.v. alle andere winkels?

  • Wij hebben als streven uitsluitend de beste natuurlijke merken en producten te verkopen die er op de markt zijn, zonder enige concessie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beste lattenbodem in huis (Swissflex), de beste spiraal (Auping), de beste traagschuim producten (Tempur), de beste natuurlijke boxsprings (Dorbien, Ecolife, Kuperus, Mattsons en Vi-Spring), de beste dons producten (Dauny Zwitserland), het fijnste beddengoed (Christian Fischbacher, Schlossberg) etc. etc. Zo kunnen wij iedereen met een gerust hart het juiste bed of product verkopen;
  • Een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in natuurlijke slaapsystemen en luxe beddengoed (o.a. dekbedovertrekken, lakens, dekbedden, dekens, etc.). Door de grote betrokkenheid van al onze medewerkers veelal directe familie of kennissen met een hart voor de zaak, kunnen wij een echt goed advies geven met nog echte ouderwetse service (als het noodzakelijk is zelfs binnen enkele uren);
  • Door onze goede contacten met de diverse fabrikanten hebben wij gemiddeld snellere levertijden dan vele andere winkels;
  • Al producten worden vanuit ons centrale magazijnen in Rijswijk, Sneek en Venlo, thuis bij U geïnstalleerd, waar U ook woont.
  • Wij kunnen naast standaard producten ook heel veel maatwerk leveren;
  • Ons assortiment natuurlijke merken is echt zeer groot, in de Benelux vrijwel uniek;
  • Wij kunnen Uw producten, op enige uitzonderingen na, overal ter wereld laten bezorgen.