Swissflex Voordeelactie

Écht Zwitsers voordeel! Profiteer tijdelijk tot 15% korting op een Swissflex slaapsysteem*

Wij bezorgen U deze winter het echte Zwitserleven Gevoel met een speciale Swissflex aanbieding waarbij Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 15%. Standaard geldt er een korting van 10% op alle Swissflex matrassen, maar kiest U voor een compleet slaapsysteem (bestaande uit een Swissflex matras + lattenbodem) dan ontvangt U zelfs 15% korting!

Hoe werkt het?

Wenst U alleen één of meer Swissflex matrassen te bestellen? Dan krijgt U van ons 10% voordeel! Gebruik de kortingscode swiss17m bij het afrekenproces.

Wenst U een compleet slaapsysteem (matras(sen) + bedbodem(s)) te bestellen? Dan krijgt U van ons 15% voordeel! Gebruik de kortingscode swiss17c bij het afrekenproces.

 

Door het toepassen van de actiecode in uw winkelmandje wordt de korting automatisch berekend. Voor meer informatie over deze actie verzoeken we U telefonisch contact met ons op te nemen via 045 - 571 73 24 of een e-mail te sturen aan verkoop@ruwette.nl.

* Een Swissflex slaapsysteem bestaat uit een Swissflex lattenbodem + matras. Deze actie loopt t/m 20 januari 2018. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.