Hoeslaken

Een hoeslaken om heerlijk op te slapen

Het hoeslaken maakt gedurende de hele nacht contact met je lichaam en huid. Het materiaal hiervan moet dus lekker (soepel) en zacht aanvoelen. Onze hoeslakens zijn dan ook verkrijgbaar in de meest fijne materialen, zoals bijvoorbeeld katoen-satijn, percale-katoen, jersey, zijde en flanel. Geef je nieuwe hoeslaken nu nog meer comfort met een van de vele matrassen uit ons assortiment.

hoeslaken

 

christian fischbacher
auping
missoni
lysdrap
schlossberg
anne de solene

standaard hoeslaken

Standaard Hoeslakens

Standaard hoeslakens voor matrassen met een hoogte tot 25 cm.

hoog hoeslaken

Hoge Hoeslakens

Heeft U een matras van meer dan 25 cm hoog? Kies dan een extra hoog hoeslaken voor Uw matras.

topmatras hoeslaken

Topmatras Hoeslakens

Deze hoeslakens zijn speciaal voor heel dunne matrassen en topmatrassen.

split hoeslaken

Split Hoeslakens

Deze hoeslakens zijn voorzien van een split. Speciaal voor verstelbare bedden met een split topmatras.

rond hoeslaken

Ronde Hoeslakens

Deze hoeslakens zijn perfect voor Uw ronde matras of topmatras.

Voor iedereen het perfecte hoeslaken

Wij werken binnen ons aanbod van hoeslakens en ander beddengoed uitsluitend met de beste merken. Zo hebben wij o.a. in ons assortiment: Bella Donna, Christian Fischbacher, Lysdrap, Schlossberg en Auping. Vrijwel al onze hoeslakens zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen-satijn, perkaal-katoen, jersey, linnen of zijde. Filter simpelweg op kleur, dessin, merk of materiaal zodat het makkelijker wordt het gewenste hoeslaken te vinden. Wij verkopen geen zogenaamde aanbiedingen, maar eerlijke producten waar u nog jarenlang plezier van zult beleven.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 45 jaar ervaring in bedden en beddengoed gaan we graag een stapje verder voor onze klanten. Heeft u advies nodig bij de keuze voor een dekbedovertrek, hoeslaken of matrasbeschermer? Wilt u graag iets meer weten over een bepaald product of heeft u hulp nodig bij het bestelproces? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst. E-mailen mag ook. Laat simpelweg een terugbelverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De afmetingen van uw hoeslaken

Als u weet hoe breed en hoe lang u bed is, dan weet u ook wat de afmeting moet zijn van uw nieuwe hoeslaken. Weet u dit niet, dat kunt u uw bed het beste even opmeten. Vergeet hierbij ook niet de hoogte van uw matras op te meten om er zeker van te zijn dat uw hoeslakens in de juiste afmetingen koopt. Het is aan te raden om uw hoeslakens liever iets ruimer te kopen dan te krap. Dit vergemakkelijkt het opmaken van uw bed met uw nieuwe hoeslakens. Bij twijfel neemt u altijd even contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers.