Abyss & Habidecor: Badtextiel uit Portugal

Gemaakt van de allermooiste Egyptische katoen

Abyss & Habidecor heeft een breed scala aan handdoeken, badjassen & badmatten. De stijlen en dessins zijn zeer divers, zodat we iedere ruimte van het juiste badtextiel kunnen voorzien. Daarbij is er een ruime keuze uit verschillende kleuren en kunnen veel artikelen op maat worden geleverd.

 

abyss & habidecor logo

abyss handdoeken
Handdoeken

Handdoeken gemaakt van Egyptische katoen; De beste ter wereld met een geweldig absorptievermogen.

abyss strandhanddoeken
Strandhanddoeken

Extra grote handdoeken. Ideaal voor een dagje aan het strand.

abyss badmatten
Badmatten

Badmatten van hoogwaardige kwaliteit. Een genot voor Uw voeten. Welk design kiest U?

abyss badjassen
Badjassen

Badjassen die aanvoelen als een tweede huid. Gemaakt van de beste katoen ter wereld.

Over Abyss & Habidecor

Bij het Portugese Abyss & Habidcor produceert men al jarenlang de allerbeste handdoeken, badjassen en badmatten. Hier geloven ze dat echte luxe begint met de selectie van de hoogste kwaliteit grondstoffen, in dit geval de beste katoenen garen. In elke handdoek, badjas en badmat is Egyptische katoenen garen gebruikt. Dit pecifieke Giza 70 katoen verwijst naar katoenplanten die in 1970 geplant zijn. Katoenplanten produceren de beste katoen bij een leeftijd van ongeveer 40 jaar oud.

Uw badtextiel op maat gemaakt

Abyss & Habidecor levert ook speciaal maatwerk. Zo kunt U uw wensen altijd zelf aangeven en bent U zeker van de juiste afmetingen. Bent U op zoek naar een op maat gemaakte badmat, handdoek of badjas? Neem dan contact met ons op.

De kwaliteit van Abyss & Habidecor

Alle producten van Abyss & Habidecor worden zorgvuldig gemaakt met behulp van zogenaamde tuftmachines. Door het tweedraads garen is het absorptievermogen van deze handdoeken subliem. De 2 fabrieken in Portugal zijn zeer milieuvriendelijk. Zo wordt al het water, dat gebruikt wordt tijdens het verfproces, gerecycled.