1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

Kenmerken van de schotelbodem

De schotelbodem bestaat uit afzonderlijk van elkaar functionerende schotels die flexibel meegeven, zonder stijve onderlinge verbindingen. De druk van het lichaam wordt door de afzonderlijke elementen goed geabsorbeerd en geeft daar waar nodig de perfecte ondersteuning. De schotelbodem bestaat net als de lattenbodem uit verschillende comfortzones. Door de regelmatige openingen zorgt deze bedbodem bovendien voor een optimale ventilatie. Dit biedt naast een goede uitlijning van het lichaam ook voor een betere bloedcirculatie.

Zowel vlak als verstelbaar

Onze beste schotelbodems zijn afkomstig van Tempur. Deze zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Zo kunt u kiezen voor een vlakke (niet verstelbare) schotelbodem tot een 4-motorige bodem welke u precies naar uw wens kunt verstellen. Al onze Tempur bedbodems zijn speciaal ontwikkelt voor de traagschuim matrassenlijn van Tempur en bestaan uit flexibele schotelelementen met een open honingraatvormige structuur voor optimale ventilatie.

Probeer het zelf

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van onze Tempur producten en schotelbodems in onze exclusieve Tempur showroom in Heerlen of Maastricht.