Christian Fischbacher

Passie voor kwaliteit

Al bijna twee eeuwen lang zit het bedrijf Christian Fischbacher in het hart van de textielindustrie. Het is een familiebedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in St. Gallen (Zwitserland). Dit centrum voor textielindustrie bestaat al sinds de 13e eeuw. De producten van Christian Fischbacher worden gemaakt met veel aandacht voor detail en met een diepgewortelde passie voor kwaliteit. Deze interieurstoffen, badmatten, dekbedovertrekken en woonaccessoires geven iedere kamer in Uw huis een luxe uitstraling en persoonlijkheid.

 

christian fischbacher logo

fischbacher dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken

Diverse dessins in Jersey, Katoen-Percale en Satijn. Deze dekbedovertrekken worden gemaakt met veel aandacht voor detail.

fischbacher hoeslakens
Hoeslakens

Heerlijk zachte hoeslakens van Jersey en Katoen-Satijn. Kwaliteit in zijn puurste vorm.

fischbacher lakens
Lakens en Slopen

Lakens kunnen heel geschikt zijn tijdens warmere dagen of worden gebruikt in combinatie met een deken.

fischbacher badmatten
Badmatten

Gun Uw voeten wat extra luxe met deze prachtige badmatten van zware katoen.

fischbacher badjassen
Badjassen

Badjassen zowel voor hem als voor haar. Beschikbaar in vele kleuren.

fischbacher handdoeken
Handdoeken

De handdoeken van Christian Fischbacher zijn licht, bijzonder absorberend en zacht als dons.

fischbacher sierkussens
Sierkussens

Wat Uw persoonlijke stijl ook is, hier zit altijd wel een passend sierkussen bij.

fischbacher plaids
Plaids

Deze plaids matchen perfect bij de Fischbacher sierkussens en zijn heerlijk voor wat extra warmte op de bank of in bed.

De Geschiedenis

Christian Fischbacher werd geboren in 1803 in het dorpje St. Peterzell in het oosten van Zwitserland. Op 18 jarige leeftijd begon de jonge Christian katoenen fabricaten te verkopen op de markt in St. Gallen waar hij elke keer zo'n 30 kilometer te voet aflegde om er te komen.

Christian Fischbacher Tegenwoordig

Het bedrijf Christian Fischbacher is vandaag de dag nog steeds in handen van dezelfde familie die het bedrijf in 1819 heeft opgericht. De diepgewortelde passie voor en kennis van textiel maakt deel uit van het erfgoed dat al zes generaties lang is doorgegeven. Elke generatie heeft zijn eigen (nieuwe) ideeën toegevoegd en daarmee een bijgedragen geleverd aan de hoge normen van kwaliteit en innovatie van dit bijzondere bedrijf.

Sinds 2008 wordt het bedrijf gerund door Michael Fischbacher en zijn vrouw Camilla. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit van Oxford. Onder hun leiding heerst er tegenwoordig een internationale spirit op het hoofdkantoor in St. Gallen.