Lattenbodems en Matrassen van Zwitserse kwaliteit

Swissflex staat al 60 jaar bekent om zijn intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In deze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen. Voor elke (slaap)behoefte bestaat een individuele oplossing. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie die inmiddels al ruim 60 jaar wordt gehanteerd.

In tegenstelling tot sommige bedden van andere fabrikanten, is Swissflex écht afkomstig uit Zwitserland en kunt U dus niets anders verwachten dan Zwitserse precisie en kwaliteit. Dit verschil zult U onmiddellijk merken in het comfort en de flexibiliteit van deze lattenbodems en matrassen.

 

swissflex logo
swissflex lattenbodem
Lattenbodems

De beste lattenbodems ter wereld met de gepatenteerde golflattenconstructie voor een optimale drukverdeling.

swissflex matras
Matrassen

Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken deze matrassen.

swissflex neksteunkussen
Neksteunkussens

Ergonomisch gevormde kussens van Swissflex met een maximale ondersteuning voor hoofd en nek.

swissflex bedmodellen
Bedmodellen

Comfortabele en prachtig vormgegeven bedden, waardoor vormen, materialen en design mooi naar voren komen.

swissflex onderdelen
Onderdelen

Swissflex onderdelen zoals hoofdborden, potensets en nachtverlichting.

swissflex showroom
Showroom

Kom proefliggen in onze showroom in Heerlen of Maastricht.

swissflex aanbiedingen
Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van Swissflex. Profiteer direct!

Wat is Swissflex?

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze bij Swissflex geen concessies doen als het gaat om techniek, afwerking en grondstoffen. Swissflex besteedt tijdens het productieproces aandacht aan zelfs het kleinste detail. Deze zorgvuldigheid is naast de grondstofkwaliteit en techniek de derde voorwaarde voor de totale synchronisatie van een slaapsysteem volgens het Swissflex-principe. Dat is het recept voor succes, dat Swissflex al meer dan een halve eeuw met overtuiging toepast.

Het onderscheid met andere lattenbodems

Het voor de latten gebruikte beukenhout is van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.

De dikte van de latten voor elke lattenbodembreedte en elke lichaamszone is geoptimaliseerd op basis van Swissflex's onderzoeksresultaten. Zo wordt op zowel smalle als brede lattenbodems een even goed ligcomfort gewaarborgd.

Het gebruikte beukenhout is stabieler en duurzamer dan het goedkopere berkenhout dat voor concurrerende producten wordt gebruikt.

Een aantal van de lattenbodemonderdelen wordt vervaardigd van hoogwaardige technische kunststof, bijvoorbeeld de gepatenteerde golflatten. Verschillende hardheidsgraden van de kunststof en de versterking door glasvezel maken het mogelijk om rekening te houden met de individuele lichaamsvorm en houding – een stevigere kunststof in de heupzone in combinatie met een zachtere kunststof in de schouderzone versterkt bijvoorbeeld het ergonomische effect.