Artikelen 1 tot 15 van 153 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

11

Artikelen 1 tot 15 van 153 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

11

Waarom een slaapbank kopen?

Met de aanschaf van een slaapbank (ook wel bedbank genoemd) koopt U eigenlijk twee meubels in één. Een comfortabele bank voor U zelf en een heerlijk bed voor Uw gasten. Het is natuurlijk ook perfect mogelijk dat U zelf op deze bank slaapt. In dat geval bespaart U veel ruimte omdat U geen extra bed hoeft aan te schaffen, ideaal voor kleine behuizingen.

Maten van de slaapbank

Al onze slaapbank-modellen zijn via onze webshop te bestellen. Bij deze producten staan ook de afmetingen vermeld. Het spreekt voor zich dat de afmetingen van de verschillende modellen ver uiteen lopen. Wij hebben bedbanken in allerlei stijlen en kleuren. Voor elk interieur en ieder budget.

Het ideale logeerbed

Is het niet heerlijk om spontaan gastvrij te kunnen zijn en er met een handomdraai een comfortabel logeerbed klaarstaat? Familie of vrienden die geen zin meer hebben om naar huis te rijden of een vriend/vriendin van Uw kind blijft logeren. U hebt vast vaker een logee dan U denkt. Dan is een bank die je gemakkelijk kunt omtoveren tot een bed ideaal. Luchtbedden zijn altijd zoek, nemen veel extra ruimte in beslag en kosten veel tijd om op te zetten, maar de slaapbanken van Innovation staan direct klaar voor gebruik. Voor ieder huis is er een stijlvolle oplossing.