natuurlijk slapen
natuurlijk slapen

Om U aan het juiste natuurlijke bed en/of matras te helpen, ontzorgen wij U volledig door ons speciaal 5 stappen adviesscan. Wij houden rekening van bedbodem tot hoeslaken zodat alles op elkaar afgestemd is om het ideale natuurlijk slaapcomfort te bereiken.

Wij kunnen daarnaast met ons B.A.S. meetsysteem (uniek in de Benelux!) het juiste bed en/of matras bepalen. Dit merkonafhankelijk, op wetenschappelijk basis B.A.S. systeem, doet een meting uitvoeren tussen de verschillende merken/type matrassen. Na de metingen geeft de iPad exact aan welke matras het beste voor U geschikt is. * Deze meting t.w.v. EUR 75.00 is gratis als U bij ons een matras en/of bed aanschaft. 
LET OP: Deze meting kan alleen op afspraak via onderstaande afspraakformulier.

Een adviesscan duurt ca. 1,5 – 2 uur. Wij raden U aan om via de onderstaande reserveringsmodule een tijd te reserveren zodat wij in alle rust het ideale natuurlijke slaapcomfort voor U kunnen samenstellen

De voordelen van natuurlijke materialen

  • Duurzame materialen
  • Uitstekende ventilatie
  • Uw slaapkwaliteit verhoogt
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een milieubewuste keuze

 

Hoe werkt ons Bed Advies Systeem

Het ideale natuurlijke bed in 5 stappen!

Met onze slaapformule helpen onze slaapadviseurs u naar het ideale natuurlijke bed. Dat doen wij in 5 stappen en zo natuurlijk mogelijk. Wij geloven namelijk dat slapen met natuurlijke en duurzame materialen zorgen voor de beste nachtrust.

Het grote voordeel van een natuurlijk bed is dat er geen synthetische materialen zoals koudschuimen gebruikt worden zoals bij veel andere merken het geval is. De bedden hebben daardoor een uitstekende ventilerend vermogen en vooral zijn de bedden zeer duurzaam. Er zijn vele stoffen, kleuren, hoofdborden en vele maten mogelijk om het ideale bed samen te stellen.

 

natuurlijk slapen
natuurlijk slapen
natuurlijk slapen
natuurlijk slapen
natuurlijk slapen
natuurlijk slapen

 

 

Benieuwd naar uw ideale natuurlijke bed?
Plan direct uw afspraak: